Nieuw

Geen Turkse mega haatkazerne in Nijmegen!

Zijn er nu daadwerkelijk plannen omtrent een Turkse megamoskee te Nijmegen of valt het allemaal wel mee in de mooiste en oudste stad van Nederland? Een haatkazerne die moet gaan herrijzen om de horizon te vervuilen met islamitische oorlogspropaganda is iets wat een normaal mens niet eens zijn gedachten binnen wenst te laten komen, maar pas op want ook in Nijmegen is er een pro islamitische afdeling van D’66 actief.

Een Diyanet enclave van 5000 vierkante meter vol haat die in Nijmegen moet komen als het aan de politiek ligt. De SP, Groen Links en D’66 zitten achter plannen voor dit gedrocht alleen is het nog niet helemaal duidelijk alwaar het nou precies zou moeten komen en nu juist voor de gemeenteraad verkiezingen blijft het ook opvallend stil bij de beleidsbepalers van onze Keizerstad.

Reeds in 2015 was er al spraken van een nieuwe moskee voor Turken en deze moest komen op het Jonkerbosplein iets wat tot veel protest van de inwoners van Nijmegen leiden.

Wij vinden dat er genoeg uitingen van de islam zijn in Nederland en ook in Nijmegen.

Riep: ‘Ik heb niets tegen de islam op zich, maar waarom moet die grote moskee nèt hier komen op een drukgebruikt parkeerterrein vlakbij het NEC-stadion dat vaak door voetbalfans wordt gebruikt om hun auto te parkeren?’ Ook vindt hij dat er met vier moskeeën al genoeg ruimte is voor moslims in Nijmegen.

Onderstaande filmpje en bovenstaande quote zijn reeds uit 2015 en duidelijk is het dat men er hier over spreekt dat het niet om een mega haatkazerne zou gaan.

Nog een kazerne: Plan grote Turkse moskee bij Jonkerbosplein Nijmegen

Verder lezende en aankomende in 2016 dan gaat het plotseling wel om het Turkse Diyanet dat een megamoskee in Nijmegen wil neergooien. Nog vreemder wordt het als er relatief gezien zeer weinig berichtgeving over is nu in 2018 het jaar dat er weer nieuwe verkiezingen in de gemeente zijn. Ook de partijen die er tegen zijn hoor je niet of nauwelijks en dat terwijl bijvoorbeeld het VVD in 2016 nog wel aangaf dat het wegens economische belangen niet wenselijk is om een moskee op het Jonkerbosplein te plaatsen.

Laten we eerlijk zijn, wie neemt er nou eigenlijk nog opmerkingen van de VVD serieus? Het moet toch wel voor iedereen duidelijk zijn dat afspraken met of beloften van deze draaistoel criminelen nooit langer stand houden dan tot vlak na de eerstvolgende verkiezingen.

In 2017 duikt dan even plotseling als achterbaks het volgende bericht op in De Gelderlander.

Nijmegen krijgt nieuwe moskee

NIJMEGEN – De Turkse Eyup Sultan Moskee mag een nieuw gebedshuis bouwen op het parkeerterrein aan het Jonkerbosplein. Het college van B en W gaat hiervoor het bestemmingsplan aanpassen.

Afgelopen najaar diende de Bottendaalse moskee een verzoek voor nieuwbouw in.

Locaties
Nijmegen bekeek hiervoor zeven locaties. Het Jonkerbosplein tegenover de kantoorkolos Fifty Two Degrees was vanaf het begin de voorkeurslocatie van de gemeente en het moskeebestuur.

Discussie
De bouwplannen leidden direct tot stevige discussies. Voor- en tegenstanders hielden handtekeningen acties. Buurtbewoners van de Kolping vrezen parkeeroverlast, ondernemers in de omgeving pleiten
voor het behoud van de werkbestemming hier. Volgens het college blijft er voldoende ruimte over voor nieuwe bedrijven nabij het Jonkerbosplein. De parkeerproblemen zijn oplosbaar.

De Gelderlander

En vervolgens is er weer bijna een jaar lang volledige mediastilte.

Tot ik de reacties op twitter las na aanleiding van een artikel van Elise Nijmegen ook hier op Fenixx geplaatst.  Zijn er eigenlijk nog wel Turken die de kluit niet belazeren? En een artikel geplaatst door collega Fubar vorige week. Nijmegen is gevallen – Burgemeester Bruls sommeert Nederlanders niet meer alleen naar buiten te gaan.

Reacties en vragen, weinig antwoorden, iets wat niet vreemd is bij de huidige politiek. Ook in Nijmegen mag je de pluche warmhouders vragen stellen waar je dan gewoon geen antwoord op krijgt en de heer Lambert lijkt op dit moment ook zo een beetje de enige die zich nog drukt maakt over de mega haatkazerne in zijn stad. De politiek doet er het zwijgen toe.

De locatie lijkt dan nog wel enig punt ter discussie op te leveren maar hoe dan ook de kazerne gaat er komen. Voor zover ik het kan nazien is dit ook geen speerpunt voor welke politieke partij dan ook. Het Nijmegen Rechtsaf hoor ik hier ook niet over. Hoe kan dit? Zijn de inwoners van Nijmegen het moe om steeds maar weer tegen een islamitische muur aan te lopen of maakt het hen eenvoudigweg niets uit?

Ik krijg hier een vreemd gevoel en een vieze smaak van in me bek. Komt er nu wel of geen mega haatkazerne op het Jonkerbosplein? In elk geval lijkt dit weer een stokpaardje van de anti Nederland en anti democratie partij D’66 te zijn. In een gemeente waar behalve deze landverraders ook de SP en Groen Links vaak hogen ogen gooien kunnen er natuurlijk nooit genoeg islamitische haathuizen groeien.

Een hele stad in slaap gesust door de gemeente en één van de plaatselijke imams. Dat kan allemaal in Nederland en ik verbaas me erover dat dit niet hoog van de daken geroepen wordt zeer zeker met verkiezingen voor de deur.

In elk geval hoop ik met dit stukje aandacht te schenken aan dit drama voor de oudste stad van Nederland, een stad alwaar men al jaren en jaren kruipt voor moslims aangezien men reeds decennia lang gebukt gaat onder een extreem links stadsbestuur,

Nijmegen een broeinest voor extreem linkse moordenaars en potentiële (moslim) terroristen en jihadisten. Ik woon er al een 20 jaar niet meer maar het doet me nog steeds pijn aan me hart.

Met groet Bolo

Aanvullingen met betrekking tot de Nijmeegse moslim megastallen zijn van harte welkom.

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on Geen Turkse mega haatkazerne in Nijmegen!

 1. antiislamnu // februari 25, 2018 om 22:01 //

  Kun je na gaan wat een arrogantie die politici en dat voor die frauderende dyanet Turken.
  En dan ook nog beweren dat er ruimte is voor andere gelovigen zoals joden en zo ha ha wat een onzin verhaal.

  Liked by 1 persoon

 2. Menno_Nijmegen // februari 26, 2018 om 09:34 //

  🚦 Ook in Nijmegistan aka ‘Havana aan de Waal’ zal nog veel protest komen, terwijl de (huidige!) linkse gemeenteraad -hoofdzakelijk GL, SP en D66- incl. B&W er alles aan doet dit zo lang mogelijk stil te houden, in elk geval tot aan de gemeenteraadsverkiezingen.

  🚦Stem daarom op 21 maart op, zoals Elise Nijmegen al aangeeft, zoveel mogelijk op ‘OPA/Hard voor Nijmegen’ die pertinent TEGEN de mega-moskee is. Verantwoordelijk voor het simpelweg wegwuiven van de v-e-l-e formele protesten (van omwonenden, kleine en grote ondernemingen, NEC-aanhang) is wethouder ‘Wonen’ Bert Velthuis (SP, joh).

  🚦 Het Turkse Diyanet valt onder het Presidium voor Godsdienstzaken en daarmee rechtstreeks onder de streng-soennitische islamist Erdogan. Zie deze afbeelding voor een indruk van de al bestaande (uitsluitend formele) moskeeën in ons Nederland (rood = Diyanet) => https://moskeewijzer.nl/ 😦

  Liked by 1 persoon

 3. Menno_Nijmegen // februari 26, 2018 om 11:06 //

  Woordvoerder van de Turkse mega moskee: “Dus het wordt eigenlijk een SOCIAAL-MAATSCHAPPELIJK COMPLEX, waar ook Joden en christenen welkom zijn”. En DAAR zit ‘m precies de crux: dit is je reinste taqiyya – van ZOWEL de Diyanet moslims ALS de uiterst linkse gemeenteraad (m.u.v. lokale partij OPA/Hard voor Nijmegen). Om het christelijk te houden: en 3x kraaide de haan… 😦

  Liked by 2 people

 4. Republikein // februari 26, 2018 om 16:14 //

  Welkom in Utopia.

  Like

 5. Beste Nijmegenaren, jullie worden gewoon genaaid door die mislams. Simpel en eenvoudig. Domweg stemmen op die partijen geeft ze het recht om binnen 4 jaar jullie domweg te naaien. En hard ook.

  Liked by 1 persoon

 6. Zo’n turks fascistenhok kunnen we missen als kiespijn.
  Er is in NL geen plaats voor aanhangers van erdogan en andere racisten.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s