Nieuw

Asielzoekers stonden in de rij om doodsbange vrouw te verkrachten

Politiefoto van van het toilet en de drie mannen in het hotel.

Zweden – Net op het moment dat ze door de asielzoekers verkracht zou worden, slaagde de vrouw erin te vluchten. Nu is een van de mannen, een Somalische “vluchteling”, die bleek gelogen te hebben over zijn leeftijd en een volwassene is, voor zijn misdaad veroordeeld tot gevangenisstraf en een korte uitwijzing .

Op 7 december 2017 was de vrouw tijdelijk op bezoek in Zweden. In de avond feestten ze met haar vrienden en daarna begaf ze zich naar een bushalte in het centrum van Göteborg.

Toen de vrouw op de bus wachtte werd ze benaderd door de Somalische Mohamed en zijn twee Afrikaanse vrienden. Ze kende geen van hen eerder, maar ging met dezelfde bus als het trio en volgde hen naar het hotel “Euroway”.

Omstreeks 01:00 arriveerden ze bij het hotel en een beveiligingscamera registreerde de vrouw en de drie Afrikanen toen ze de hotelkamer binnengingen.

Een kwartier later laat de bewakingscamera zien hoe dezelfde vrouw de hotelkamer uitstormt – en voor haar leven rent.

Tijdens het politieverhoor vertelde de vrouw dat ze alleen maar een beetje hulp van deze mannen wilde hebben, omdat ze zich verloren voelde en de stad niet kende. Tijdens de busrit besefte ze dat een van de mannen haar mobiele telefoon had gepakt. Om deze terug te krijgen, koos ze ervoor om hen te volgen.

In de hotelkamer werden de Afrikanen plotseling agressief toen ze om haar telefoon vroeg en rende daarom in paniek naar het toilet. Daarop drongen de Afrikanen in het toilet en trokken hun broek naar beneden.

Mohamed stelde zich voor haar en de andere twee plaatsten zich achter hem. Ze dreigden dat ze haar mobieltje niet zou terugkrijgen als ze hen geen orale seks gaf.

De doodsbange vrouw ging op haar knieën zitten. Mohamed greep haar hoofd en duwde het tegen zijn penis. Ze dacht dat ze haar zouden mishandelen als ze niet gehoorzaamde. Na 30 seconden slaagde ze er in om uit het toilet en de hotelkamer te rennen, tijdens haar ontsnapping verwondde ze haar hand aan het slot.

Ze herinnert zich dat Mohamed zijn penis voor een kort moment in haar mond had. In het politierapport werd de gebeurtenis geclassificeerd als verkrachting, maar de rechtbank veranderde dit later in “poging tot verkrachting”.

De vrouw rende naar McDonalds die vlakbij het hotel ligt, en vroeg om hulp bij het alarmeren van de politie. Toen de politie aankwam, ging de patrouille de hotelkamer van de mannen binnen waar alle verdachten zich bevonden. De mobiele telefoon van de vrouw werd gevonden en als bewijs gebruikt. Er is ook contact opgenomen met twee mensen die haar versie kunnen getuigen van wat zich in het hotel heeft afgespeeld.

Uit openbare documentatie blijkt dat Mohamed een Somalische staatsburger is en een Somalische tolk nodig heeft.

Mohamed had bij zijn asielaanvraag tegen de Migratiedienst verklaard dat hij in maart 2001 geboren was. Een medisch onderzoek wees echter uit dat hij een volwassene is, en is daarom veroordeeld als een 18-jarige.

De Somaliër werd in november 2017 zijn asielverzoek afgewezen, maar op de beslissing werd beroep aangetekend en is daarom niet definitief geworden. Het bleek dat hij in 2015 met een andere naam en geboortedatum asiel had aangevraagd in Italië.

Op 15 februari maakte de rechtbank van Göteborg het vonnis bekend. Mohamed is veroordeeld voor poging tot verkrachting, maar is vrijgesproken van grove diefstal. Hij is veroordeeld tot  een jaar gevangenisstraf en zeven jaar uitzetting. Hij moet ook 10.000 euro smartengeld betalen aan de vrouw. Vanaf 13 februari 2025 is Mohamed weer welkom in Zweden.

Bron:

http://www.friatider.se/skulle-v-ldta-p-hotelltoalett-mohamed-utvisas-resten-g-r-fria

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6329 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Asielzoekers stonden in de rij om doodsbange vrouw te verkrachten

 1. bp633livenl // februari 26, 2018 om 12:26 //

  Wat blijven de mensen toch naïef.
  Leren ze het dan nooit?

  Liked by 1 persoon

 2. Zweden, het meest gestoorde land van Europa.

  Like

 3. rotsus1958 // februari 26, 2018 om 20:44 //

  @bp633livenl en @ Karl………Wat blijven WIJ NEANDERLANDERS toch ongelooflijk naïef!!!

  Wordt eens wakker, laat ONS verenigen en er iets AAN DOEN…

  En dat betekend niet plempen op een veilig toetsenbordje thuis naast de haard!!
  Wat dat wel betekend….nou heel simpel, dat leg IK jullie wel uit, niet hier maar bij mij thuis!!

  Bah, word doodziek van dat gezanik op alle blogs en vooral dat geklaag over Prutte, Zweden, Verkel en wat dies meer zei!!

  Gladiator

  Like

 4. Het hele principe van Asiel moet compleet met terugwerkende kracht worden herzien. Een grens is een grens en een persoon heeft ook en grens. Het overschrijden van die grens moet geen beloning zijn. Dat is het echter wel, het overschrijden van alle regels en wetten is voor immigranten een weg om een doel te bereiken en daarmee een beloning op het einde.

  Je zou bijna naar Libie reizen om te helpen meer prikkeldraad rond kampen te plaatsen. We zijn op het vlak van humaniteit ons eigen stukje leven voorbij gelopen, het word enorm tijd dat stukje terug te claimen.

  Waarom gaat iets door? Omdat niemand het stopt. Op dat punt kom je op de scheidingslijn van principes hebben en daad bij woord voegen. En daar zitten we nu net even totaal in de knoop. Ene Volkert V/d G, ons aller bekend had geen knoop, en had hij Balkende gehemeld in plaats van Pim F. dan hadden we nu mogelijk een prettig land gehad met meer gelijkheid dan enige wet kan maken. De belofte was er, de intentie gezet. Wie weet had men wel de nertsenfokkerij gesloten, want nu is dat er nog steeds, omdat het de steun heeft van de coalitie partners van Groen links en PVDA. Als je daarop terugkijkt is die moord compleet zinloos geweest, het zogenaamde doel is totaal niet gehaald. Integendeel, er komen straks meer nertsenfokkerijen bij, en andere slachthuizen.

  Politieke moorden en politiek geweld is een exclusief recht van PVDA en Groen links, en de staat der Nederlanden, met hun Antifa groepen.
  En met goedkeuring van bijna alle politieke partijen die macht hebben, het is namelijk een bestaans zekerheid voor een deel van onze politici en hun aanhang, dat politiek geweld.
  Met die gedachte kunnen we stellen dat politiek geweld in Nederland geoorloofd is omdat het de norm is geworden, mits het geweld is tegen anders denkenden die tot de oppositie behoren.

  Met de import van asiel eisers en een kleine aanpassing in de wet beschikt men over ordetroepen die met een bos wortels kan voorhouden en die op korte termijn de positie van politie en leger kunnen overnemen. Lieden die geen enkele binding hebben met ons en op bevel met plezier zullen moorden. In naam van allah, in naam van gratis meer geld en gewoon omdat het leuk is.
  De moord commando’s zijn al in onze straten, en de stap van geld naar de goedkeuring en de belofte van het paradijs voor het plegen van moorden is klein, zo niet nihil.

  Het is wachten op de eerste migranten brigade en dan weet je dat je regering je dood wil.

  Like

 5. Sjun Demartelaere // februari 28, 2018 om 05:42 //

  Zulke ‘recht’spraak geeft al min of meer aan dat bewapening nodig is als verdediging tegen onaanspreekbaren. De overheid beschermt haar burgers niet maar stelt ze ten prooi. Verstandige burgers zorgen dus dat ze gelijke kansen hebben als het tot een treffen komt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s