Nieuw

Voorgesteld internetfilter sloopt jouw vrijheid: kom nu in actie!

Europese beleidsmakers werken aan het grootste internetfilter dat we ooit in Europa hebben gezien. Een algoritme bepaalt straks of de wereld van jouw uploads kan genieten – of niet. Dit is hoe zo’n internetfilter met jouw uitingsvrijheid aan de haal gaat.

In de eerste plaats zijn geautomatiseerde filters notoir slecht in het goed herkennen van de uploads die ook écht tegengehouden moeten worden. Je hoeft niet lang te zoeken om voorbeelden te vinden: de leraar wiens lesmateriaal ten onrechte geblokkeerd wordt, de rechtenvrije beelden van NASA’s Mars-landing die onbedoeld op een zwarte lijst komen en de tien­duizenden video’s die oorlogsmisdaden in Syrië documenteren, van de één op de andere dag verdwenen. Met dank aan YouTube’s “copyright filter”.

Bits of Freedom >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Voorgesteld internetfilter sloopt jouw vrijheid: kom nu in actie!

 1. De machtsmiddelen die al aanwezig zijn en ter beschikking van overheden maken een dictatuur onvermijdelijk.

  Men kan iemand het zwijgen opleggen met vele vormen van uitsluiting, de vrijheid benemen via het gebruik van geld en mogelijkheden van bestaan onthouden, men kan iemand criminaliseren door DNA “bewijs” omdat rechtbanken dit tegenwoordig zonder probleem of bezwaar als bewijs toelaten, iets waar heel moeilijk tegen te vechten is, advocaten zijn tegenwoordig doodsbang voor rechters en dat maakt een goede verdediger zeldzaam. Ook bij rechtbanken en justitie heerst terreur, zowel naar advocaten toe als naar collega’s. een wereld van haat en afgunst op zichzelf, en uw lot word er vaak bepaald.
  Men kan iemand vinden bijna wereldwijd vinden door gezichtsherkenning, de wereld is vol camera’s en bijna alles is ergens verbonden.
  DNA of geur, gebruik van internet of andere communicatie, hiervoor zijn programma’s die iemand aan de hand van slechts drie keuzes uit 150 mogelijkheden op internet kunnen identificeren. Het word steeds efficienter. Er zijn apparaten die grote groepen mensen op afstand kunnen houden door microgolven, gegarandeerd dat ze die dingen ooit op hekken zullen zetten en rond politieke vestingen hangen. hoerzo boze demostranten, ze kunnen toch niet dichtbij komen. Wie wel dichtbij komt word levend inwendig geroosterd, het lichaam kan eenvoudig niet doorgaan en trekt weg.
  Er zijn lichtwapens die eenzelfde soort effecrt hebben, geluidsgolven die onhoudbaar zijn, allemaal ter beschikking van de eerste dictator die ze durft te grijpen.

  Als je alle mogelijkheden tot controle en overheersing op rij zet is het een hele enge wereld die eraan komt. Ik heb de helft nog niet genoemd van wat er in het vat zit qua middelen ter controle en afstraffing, zoals ziekten die op specifiek DNA gemaakt zijn en als wapen tegen een bepaalde bevolkingsgroep kunnen worden ingezet. De Amerikaanse luchtmacht zoekt nog Russisch DNA trouwens, ter betaling….
  Kogels die exploderen bij het doelwit, die zelf het doelwit herkennen, toevoegingen in voedsel en bloed die op afstand uitgehard kunnen worden indien gewenst maar tot op dat moment geen enkel effect hebben, met de dood acuut tot gevolg, naar wens. Je wil het eigenlijk niet weten wat mensen bedenken.

  Waar de middelen zijn om macht mee uit te oefenen worden ze ook gebruikt. meestal eerst onder het mom van een nuttig doel, maar gelijktijdig voor andere doeleinden. In het verleden werden zulke middelen via een goedklinkende noodzaak goedgekeurd door een parlement, nu kunnen vele zakne onder het mom van terreur bestrijding direct in werking worden gezet.
  En soms maakt men een wet om iets goed te keuren, maar meestal is die methode al lang in gebruik en is die wet ervoor om een volgende stap te kunnen nemen.

  En zomaar een gedachte: een regering die “nep” nieuws wil aanpakken heeft te maken met een bevolking die andere bronnen raadpleegt ter informatie omdat de berichtgeving van de eigen regering niet betrouwbaar is gebleken.

  ….voor wie nu door dit alles in een depressie zit, mastrubatie en fornicatie staan bekend om hun opbeurende karakter, aflevering amateurs1964 van totallynsfw.com is gaaf, schept weer vertrouwen in de toekomst. Wat zou ik zonder opbeurende porno moeten….

  #getyerdicksoutforfreedom

  #rubyourclitagainstdepression

  #ahardonbelongsinasoftspot

  #mastrubateforsanity

  Like

 2. Er is ook goed nieuws: om u op te pakken heeft men nog steeds tweebeeners nodig, en die nieuwe generaties worden echt steeds lamlendiger.

  Dat was het goede nieuws.

  Like

 3. Het wordt dan tijd voor direct mailling lijsten heeeeeeele grote mailing lijsten

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s