Nieuw

Trouble in the Med: Turkey Reportedly Threatens to Attack Italian Drillship

Claudio Descalzi, chief executive of the Italian energy giant Eni, has made it plain that his company would continue its exploration off Cyprus despite the ongoing standoff between Nicosia and Ankara over exploring the area for natural gas.

The Cyprus News Agency cited Cypriot officials as saying that a flotilla of Turkish warships have threatened to engage a drillship of the Italian oil and gas company Eniamid its efforts to break a blockade.

“On its course toward block 3, it was blocked by five Turkish warships, and after threats to use force and engage with the drillship, despite the courageous efforts of the captain, it was forced to turn back,” deputy government spokesman Victoras Papadopoulos said.

Sputnik >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8699 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s