Nieuw

”Te gek voor woorden dat we geen Zwarte Piet en cowboytje mogen spelen”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6329 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on ”Te gek voor woorden dat we geen Zwarte Piet en cowboytje mogen spelen”

 1. Zo ongeveer 45 jaar geleden kwamen die slinkse activisten al warenhuizen binnen ( althans in Utrecht) om personeel en klanten aldaar te intimideren met klapper-pistootjes, om zo nadruk te leggen in gebaar en met harde schreeuwerige woorden, dat dit soort speelgoed ‘criminaliteit en oorlogszuchtige handelingen zou aanwakkeren bij de kinderen…………. 45 jaar geleden!!!!

  Liked by 1 persoon

 2. bp633livenl // februari 24, 2018 om 13:04 //

  Dit soort activisten gaan steeds verder en dat worden op een gegeven moment terroristen als men dat niet stopt.
  Voorheen had je RaRa die ook vernielingen aanrichtten en zelfs vier Makro vestigingen in de fik staken met brandbommen.
  De media wakkert dit aan door dit extreem linkse tuig een podium te geven op TV.
  Dit zijn gevaarlijke types die opgesloten dienen te worden in een psychiatrische inrichting.

  Like

 3. D66-stemmer Derksen houdt dit soort redevoeringen alleen voor de bühne mijns inziens, kan het gewoonweg niet geloven dat een intelligente kerel zoals Johan Derksen op D66 gestemd heeft, heb hem daarmee vaak op Twitter ermee geconfronteerd maar er kwam géén antwoord op mijn directe vraag. Nu is iedereen natuurlijk zelf verantwoordelijk waarop hij of zij stemt maar in het meest gunstige geval vind ik zijn uitspraken neigen naar toneelspel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s