Nieuw

Pro-Erdogansite portretteert Kamerleden als ‘landverraders’

Door: Elif Isitman

Vijf Kamerleden met een Turkse achtergrond worden in Turkije door een pro-Erdoganwebsite neergezet als landverraders. Het mediabericht verschijnt naar aanleiding van de erkenning van de Armeense genocide door de Tweede Kamer, waarin iedereen de motie voor erkenning steunde behalve DENK.

Boven het bericht op de website van En Son Haber prijken foto’s van de vijf Kamerleden. Het gaat om Sadet Karabulut (SP), Nevin Özütok (GroenLinks), Dilan Yesilgöz (VVD), Zihni Özdil (GroenLinks), en Cem Lacin (SP). Zij worden betiteld als ‘zij die het moederland hebben verraden’.

Lees verder:

https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/02/pro-erdogan-site-zet-turks-nederlandse-politici-neer-als-landverraders-589989/

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4968 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Pro-Erdogansite portretteert Kamerleden als ‘landverraders’

 1. Like

 2. Hoe hypocriet is de regering en het OM. Wanneer Wilders iets roept over Marokkanen is het aan zetten tot haat. Wanneer DENK aanzet tot haat door Kamerleden als landverraders en nog meer aan te duiden wordt er niet ingegrepen.

  Liked by 1 persoon

 3. C. Den Hollander // februari 25, 2018 om 09:08 //

  Toen ik een paar jaar geleden in Wladimir Arn’s boek Spel over de verturking van de staat Nederland las, zag ik dat als ver gaande fictie en als storend in dat goeie verhaal. Van Erdogan had ik toen nog nooit gehoord. Inmiddels is duidelijk dat W. Arn in bepaalde opzichten helemaal geen fictieschrijver is… Tering, wat heeft die gelijk gehad zeg!! Wat kunnen we nog doen om dit scenario in het echt af te wenden??

  Liked by 1 persoon

 4. ongelovige // februari 25, 2018 om 11:59 //

  @C. Den Hollander // februari 25, 2018 om 09:08 //
  … “Wat kunnen we nog doen om dit scenario in het echt af te wenden??”…

  Volgens mij is het al te laat om dit op democratische wijze te doen. De publieke opinie draait veel te traag en de democratie wordt geruisloos afgeschaft. De propaganda draait op volle toeren en is succesvol.

  Er resten nog 2 mogelijkheden: ondergang of bloedbad.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: