Nieuw

Italiaanse stad overgenomen door criminele migrantenbendes

Dit is hoe stadsdelen van Castel Volturno er vandaag uitzien sinds de migranten het hebben overgenomen. Bron/Auteur: Samhällsnytt

De badplaats Castel Volturno, ten noorden van Napels, is overgenomen door criminele bendes bestaande uit Nigeriaanse migranten die de locatie in een centrum van drugs en prostitutie veranderden.

Door: mats Dagerlind – Vertaling: ‘Rommel’

De meeste Italianen zijn de stad uitgevlucht. Van de huidige bevolking van ongeveer 30.000 inwoners zijn er naar schatting 20.000 migranten en grote delen van de stad zijn hevig verkrot.

Onder de Nigeriaanse migrantenvrouwen die zich op straat prostitueren, zijn veel minderjarigen, en de prijzen zijn vaak zo laag als 5 tot 15 euro. De stijgende geweld- en diefstalcriminaliteit in het gebied heeft ertoe geleid dat journalisten die willen rapporteren over de situatie een politie-escorte moeten hebben.

De huidige Italiaanse regering, die op zoek is naar hernieuwd vertrouwen voor de verkiezingen op 4 maart, heeft besloten een programma te ontwikkelen om de veiligheid en integratie in deze en andere soortgelijke migratiegebieden te verbeteren, tegen een kostprijs van 20 miljoen euro voor de belastingbetalers.

Castel Volturno voordat de criminele migrantenbendes de stad overnamen. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: AllezHopp.

De burgemeester van Castel Volturno, Dimitri Russo, denkt dat de aangekondigde overheidsmaatregelen waarschijnlijk onvoldoende zullen zijn om de toenemende golf van criminaliteit het hoofd te bieden. Russo merkt op dat het probleem is dat het niet langer een traditioneel maffiabedrijf is waarmee de stad te maken heeft, maar een “roofdierachtige” bende van criminele migranten.

Zelfs de Afrikanen die in de stad wonen zijn begonnen te klagen over de enorme aantallen illegale migranten die de stad zijn binnenkomen. Een migrant die door de media wordt geïnterviewd, verklaart: “We leven op een plek wat aan zijn lot is overgelaten We kunnen niet al deze mensen ontvangen, omdat we niet over de resources beschikken om ze te verzorgen en op te leiden. Dit is geen Afrika, maar een geciviliseerd land en deze mensen moeten worden opgeleid.”

Het is onduidelijk hoeveel illegale immigranten in Italië verblijven. De voormalige premier Silvio Berlusconi schat het aantal op 600 000 of meer. Berlusconi heeft beloofd minstens 600.000 illegale migranten uit te zetten als zijn partij de aankomende verkiezingen wint. Zijn coalitiepartner, leider van de nationalistische Lega, Matteo Salvini, heeft een soortgelijke belofte gedaan.

Nigeriaanse criminelen waren al eerder voor een andere reden in focus – de wrede moord op de 18-jarige Pamela Mastropietro, die door een Nigeriaanse drugsdealer  werd vermoord, in stukken werd gehakt en in tassen in een greppel werd gedumpt

(Video h/t Esperanza)

Bron:

https://samnytt.se/italiensk-stad-overtagen-av-kriminella-migrantgang/

http://www.breitbart.com/london/2018/02/22/italian-town-taken-over-by-nigerian-migrant-gangs/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8000 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Italiaanse stad overgenomen door criminele migrantenbendes

 1. antiislamnu // februari 24, 2018 om 23:39 //

  5€ laat staan 15€ voor zo’n Nigeriaanse straat hoer vindt ik echt schandalig duur .
  Nee hoor op zulks een afgetrapte hoeren zou ik mijn hond nog niet los laten ba

  Liked by 2 people

 2. templars2017 // februari 24, 2018 om 23:43 //

  De “redders van Europa”, wel Castel Volturno is reddeloos verloren, wat een chaos .
  Dit is het resultaat van de invasie van afrikaans afval in Europa ,dit is timmermans op zijn best…
  Diversiteit of oorlog ,zijn woorden ,wel die dikkop zal wel gelijk hebben maar het zou goed kunnen gebeuren dat de oorlog zich tegen hem en de andere EU criminelen keert.
  Het is toch godgeklaagd dat dergelijke toestanden kunnen gecreeërd worden in een Europese stad ,en in Italië dan nog.
  Castel Volturno was een toeristische gemeente met een goed aanzien voor de rust die er heerste ,het ligt 30 km noord oostelijk van Napels en was onder meer gekend voor zijn stranden ,nu is het een echt hellegat geworden , en het zijn niet de inwoners die er voor verantwoordelijk zijn………..
  Als het daar kan gebeuren dan kan het overal voorvallen , ook bij ons ,jammer genoeg is er niets van te horen in de media ,die weten wanneer ze moeten zwijgen en waarover , er moet dringend veel meer ruchtbaarheid aan gegeven worden want op de manier dat het nu gebeurt is heel Europa gedoemd om te vergaan als Castel Volturno ,velen denken ,nah niet hier ,nou dat dachten de inwoners van Castel Volturno ook , tot het te laat was……………………..

  Liked by 3 people

 3. Must be nice when Africans fight against muslims. Please keep the trash together, I want to have fun.

  Liked by 2 people

 4. is de eerste foto echt ? lijkt precies Afrika,althans ik ben er nog nooit geweest
  denk je fijn te wonen, troosteloos, je stad zo te zien verpauperen

  Like

 5. Scrutinizer // februari 25, 2018 om 16:34 //

  @Yvonne,
  Dat vroeg ik me ook af.
  Hebben de Nigerianen de straattegels verwijderd (om te verkopen of om ruiten mee in te gooien), hebben ze de ondergrondse electriciteitsleidingen vervangen door bovengrondse en hebben ze de bestaande huizen (met herkenbare Italiaanse bouwstijl en materialen) gesloopt om er snel zelf iets neer te plempen wat dan meteen aftands Afrikaans oogt?
  M.i. is de foto niet van Castel Volturno doch van ergens in Afrika.
  En dat is jammer want zo verliest dit over het algemeen voortreffelijke blog, toch wel wat aan geloofwaardigheid. Ik wil best geloven dat het er in “CV” slecht aan toe gaat maar gewoon de feiten tonen zoals ze zijn is wenselijk. Met overdrijvingen bereik je slechts dat je niet meer serieus genomen wordt, wat uiteindlijk de MSM in de kaar speelt als die kunnen aantonen dat de alternative media onbetrouwbaar zijn door alles buiten proportie op te blazen.
  De werkelijkheid is al erg genoeg. Die dient niet aangedikt te worden.

  Like

 6. bp633livenl // februari 25, 2018 om 17:03 //

  Die foto is natuurlijk genomen ergens in een Afrikaanse achterbuurt.
  Dit is echt niet castel Volturno.

  Like

 7. Esperanza // februari 25, 2018 om 18:12 //

  Duidelijk dat de sarcasme modus aan staat bij vermeende foto hierboven van Castel Volturno.

  Maar zal zo te zien niet lang meer duren voordat daar daadwerkelijk alles aan gort ligt en is gebracht op niveau van het thuisland van onze cultuurverrijkers.

  Liked by 1 persoon

 8. antiislamnu // februari 25, 2018 om 18:24 //

  Als ik die video die esperanza geplaatst zie begrijp ik niet dat daar niet ingegrepen wordt stel je voor dat dat bij mij in de straat zou gebeuren dan snij ik ze ook net zo makkelijk de strot door.
  Ik zou dit never nooit aan me voorbij laten gaan zonder iets te doen.

  Like

 9. Stel je eens voor wanneer criminele migrantenbendes ineens over vuurwapens blijken te beschikken, dan is ’t leed niet te overzien. Realiseer je, dat dit scenario zich ook in Nederland kan gaan afspelen, durf te wedden dat de plannen voor evacuatie van belangrijke politici en VIP’s al klaar leggen.

  Liked by 1 persoon

 10. Dit dorp ligt niet ten Noord Oosten van Napoli maar gewoon ten Noorden van Napoli aan de kust bij Mondragone. Dit gebied staat ook bekend om haar vervuilde grond. Is altijd al een vage buurt geweest met veel zwarte prostitutie. Daar willen de Italianen al jaren ook voor de 600.000 vluchtelingen niet wonen. Wel grappig dat ik van dit incident nooit heb gehoord. Woon ca. 50km noordelijke van deze kustplaats.

  Like

 11. Wie gaat betalen om de aangerichte schade te herstellen? Dit tuig zeker niet…dingen vernielen is zo makkelijk maar om het dan weer op te bouwen…dat zal pas kunnen nadat deze aso’s Europa uit geflikkerd zijn, terug naar hun eigen land; kunnen ze daar de boel gaan vernielen…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s