Nieuw

Het idiote Zweden

De vrouw op links zamelt geld in voor het Kankerfonds. Ze moet een politietoestemming hebben die om haar nek hangt. De vrouw op rechts verzamelt geld in voor zichzelf (of eventueel voor een criminele bende). Zij heeft geen politietoestemming nodig.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6312 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Het idiote Zweden

 1. Waarom ,benoemt niemand in de tweede kamer deze en alle andere misstanden ,zoals verkrachtingen en moord ? Ook Baudet en Wilders niet ?? Waarom ” schudden zij het”volk niet wakker ? een betere en grotere “stok om de EU mee neer te slaan vinden zij niet ??

  Like

 2. Scrutinizer // februari 24, 2018 om 18:46 //

  De vrouw links wil niet naar de gevangenis want dat zou een achteruitgang van haar levenskwaliteit met zich meebrengen. Voor de dakloze betekent dit: dak boven het hoofd, 3 maaltijden per dag, regelmatig douchen, schone kleren en als je ziek bent een doktersbezoek. Kortom een sprong voorwaarts die ie niet vreest.

  Liked by 2 people

 3. Het zijn geen daklozen. Het zijn bedelzigeuners uit het Oostblok. De zogenaamde EU-migranten.

  Like

 4. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s