Nieuw

Frontex waarschuwt voor moordzuchtige islamieten

Een rapport van de Europees Grens- en kustwachtagentschap Frontex, waarschuwt voor een sterk toegenomen terroristische dreiging van teruggekeerde syriëgangers.

Europa loopt een groot risico met de vrouwen en kinderen die na het reizen naar het midden-Oosten, om zich bij de moorddadige islamitische groep ISIS te voegen, nu weer naar Europa terugkeren. Naar verwachting zullen ongeveer 1000 jihadistische bruiden terugkeren naar het Westen en vormen zij een grote terroristische bedreiging.

Frontex zegt dat het moeilijk is om de dreiging van de weduwen en wezen exact te beoordelen. Maar waarschuwt dat de vrouwelijke jihadisten “meer actieve rollen” hebben gezocht.

Richard Barrett, voormalig directeur van globaal terrorismebestrijding bij MI6, waarschuwde vorig jaar oktober dat moslimvrouwen betrokken waren bij bijna een kwart van alle terroristische aanslagen in Europa in 2017. In 2016 werden in Parijs drie vrouwen gearresteerd voor het plaatsen van een autobom nabij de Notre Dame in Parijs. De aanval werd gestuurd door moslims die tot de ISIS in Syrië behoorden.

Bron:

https://www.thesun.co.uk/news/5656408/an-army-of-1000-jihadi-brides-could-return-to-the-west-in-a-huge-terror-threat-brussels-fears/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6329 Articles)
Altijd in oppositie.

9 Comments on Frontex waarschuwt voor moordzuchtige islamieten

 1. Islam is islam.
  Er bestaan geen gematigde islamieten.
  Dit zijn de stoottroepen en de grote meerderheid van de moslims wacht rustig af tot de tijd gekomen is om de macht te grijpen en Europa in een kalifaat te veranderen.
  Er wachten Europa, vooral west-Europa nog zware tijden en dat hebben we te danken aan onze regeringen, grote bedrijven, banken en linkse miljardairs.

  Liked by 3 people

 2. Henk der Niederlànder // februari 24, 2018 om 11:08 //

  Ach niks aan de hand.
  Volgens van Aartsen moeten we die de hand reiken en een beetje mee knuffelen, dan zal het wel goed komen.

  Liked by 1 persoon

 3. scherpschutter1943 // februari 24, 2018 om 11:41 //

  Die van Aartsen is een vreselijke klootzak en vijand van het nl.volk.

  Like

 4. scherpschutter1943 // februari 24, 2018 om 11:45 //

  Welke instantie gaat er straks waarschuwen voor moordzuchtige Nederlanders? Want dat die er aan zitten te komen staat vast. Niet de vraag OF ze er komen maar WANNEER ze er komen.

  Liked by 1 persoon

 5. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // februari 24, 2018 om 12:09 //

  Bang zijn helpt niet, er moeten maatregelen getroffen worden. Voorlopig is men nog niet verder gekomen dan zo nu en een celstrafje van 1 of 2 jaar wat alleen maar maakt dat ze even op rust kunnen komen om er daarna nog radicaler uit te komen dan dat ze erin gingen.
  De enige maatregel die zou kunnen werken is ze (al dan niet na een celstraf) uitzetten. Retour afzender zeg maar. Als je zo graag in een islamitisch land wilt wonen dan moet je de daad bij het woord voegen, keuze zat.
  Plannen om de wapens opnemen maken staat gelijk aan een oorlogsdaad en in geval van een dubbele nationaliteit landverraad. Daar staat in principe in oorlogstijd de doodstraf op, daar zijn we natuurlijk “te beschaafd” voor dus dat gaat niet gebeuren dus dan moeten we maar eens nadenken over een andere straf die recht doet.
  En nee dat is geen korte celstraf, kom maar op met die FEMA kampen.

  Like

 7. Deze wijven willen niet meewerken aan de frontex orgies, anders had je hier geen piepje over gehoord van deze kleffe human trafficking maffia.

  Like

 8. Frontex waarschuwt ?? Djeez , eerst de ratten de grens over helpen, en nu brand roepen ?
  Ga er eens iets aan doen, stelletje geschifte ambtenaren, en schiet met scherp inplaats van dat gezemel.

  Liked by 1 persoon

 9. Eigen volk eerst // februari 25, 2018 om 17:56 //

  Frontex waarschuwt??? FRONTEX???
  De FRONTEX die veerboot gespeeld heeft voor massa’s illegalen? Die ze afhaalde en naar Europa bracht alleen voor het geld dat ze ermee verdienen? Blijkbaar hebben ze genoeg verdiend en nu gaan ze waarschuwen voor gevaar? Hoe vreselijk hypocriet!!! Dit grote gevaar is aan FRONTEX te wijten! ZIJ hebben ze willens en wetens naar Europa gebracht. FRONTEX zijn in mijn ogen de verraders.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s