Nieuw

Drugdealers zijn de baas in Borgerhout: “De illegale economie is er groter dan de legale”, luidt het in nieuwe studie

De georganiseerde misdaad heeft zich in Borgerhout diep ingenesteld in het maatschappelijke leven. Dat concludeert onderzoek van de lokale politie en de dienst Maatschappelijke Veiligheid naar de ‘ondermijnende criminaliteit’ in het district. “De illegale economie is in Borgerhout groter dan de legale.”

Nieuwsblad >>

Registratiemuur, maar het punt lijkt me wel duidelijk. De moslimenclaves ondermijnen aan alle kanten onze samenleving en daar is maar één oplossing voor: Remigratie !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9275 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Drugdealers zijn de baas in Borgerhout: “De illegale economie is er groter dan de legale”, luidt het in nieuwe studie

 1. Paar weken terug hadden we hier toch al soort gelijken berichten? Toen meldde ik dat Borgerhout helemaal uit moslimbewoners bestaan en alle oorspronkelijke bewoners verdwenen zijn. Dat merkte ik toen ik zelf 6 jaar in Heist o/d Berg woonde en regelmatig door Borghout reed.

  Like

 2. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 3. templars2017 // februari 25, 2018 om 00:22 //

  Borgerhout is een NO-GO zone en nog geen kleintje ook.
  Het is zo gekomen omdt de socialistische bewindvoerders in het verleden er nooit iets aan gedaan hebben ,ze sloten de ogen als er over geklaagd werd…..
  Waarom juist nu dit in de media komt met veel toeters en bellen is simpel te verklaren.
  We zitten in België met gemeenteraadsverkiezingen dit jaar en dan komen er altijd allerlei voorstellen op het voorplan.
  Zeggen dat er iets gaat gedaan worden en het daadwerkelijk uitvoeren zijn twee veschillende dingen.
  Het voorstel om aan één van de meest criminele delen van de stad Antwerpen iets te doen is de perfecte reden om stemmen te winnen voor de aan de macht zijnde coalitie.
  Maar ze weten het al van in het begin van hun mandaat ,waarom nu er mee uitpakken ,omdat met het plan zulke onrealistische vooruitzichten gekoppeld zijn dat het niet te lang in de media mag vertoeven .
  Het zal dus dik in de verf gezet worden dat er veel gaat gebeuren in Borgerhout ,doch het zal voor de nieuwe gemeenteraad zijn……..
  Misschien zal er wel enige actie zijn om de verklaring enige kracht bij te zetten doch een momentum van lange duur zal er niet aan gegeven kunnen worden ,daar is gewoon geen tijd meer voor.
  Hoe het gaat aflopen is koffiedik kijken want de criminaliteit in Borgerhout is enorm ,net als in het Brusselse Molenbeek ,ook daar zijn plannen voor gemaakt ,maar van enige beweging is niets te zien ,nog altijd niet ,en de islamiet hij doet stille voort………………….
  De enigen die van dit schabouwelijk vertoon winnen zijn de criminelen in Borgerhout ,ze weten dat ze geviseerd kunnen worden ,dus ze zullen ook wel reageren , dus wie wint door het politieke machtsvertoon?
  In plaats van te staan van de toren brullen dat ze iets zullen doen en alle islamieten wakker te maken , hadden ze het beter eerst gedaan en dan geroepen ,maar zoals we allen weten in de politiek gaat het niet om wat je bereikt maar om wat je zegt te hopen te bereiken.
  Het zal ijdele hoop blijken………………..maar wel goed betaald door diegene die verandering verwachten.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Antwerpen: ‘Moskeeën gefinancierd met zwart geld drugsmaffia’

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s