Nieuw

Broer van Abdeslam opgepakt in verband met gewapende overval in Molenbeek

De broer van terreurverdachte Salah Abdeslam, Mohamed, is opgepakt in verband met een gewapende overval op ambtenaren van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek op 23 januari. Dat werd door het parket van Brussel bevestigd aan onze redactie.

Hoewel er op het gemeentehuis van Sint-Jans-Molenbeek elektronisch betaald kan worden, zijn er nog veel mensen die in cash betalen. Dat geld wordt dan ook regelmatig naar de bank gebracht. Op dinsdagmiddag 23 januari even na 14u waren drie bedienden van de gemeente onderweg naar de bank met 68.000 euro cash geld toen ze overvallen werden door een persoon met een mes. Volgens de politie en burgemeester Françoise Schepmans moest de overvaller getipt zijn, “want hoe kon de dader anders weten dat er precies op die dag en op dat moment zo een belangrijke som geld naar de bank zou worden gebracht?”

Mohamed Abdeslam is een voormalige werknemer van de gemeente, maar daar werd hij in april 2016 ontslagen na enkele uitspraken over de daden van zijn broer inde Franstalige pers. Burgemeester Schepmans was naar eigen zeggen niet op de hoogte van de arrestatie.

Nieuwsblad >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8713 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Broer van Abdeslam opgepakt in verband met gewapende overval in Molenbeek

 1. De hele Belgische overheid inclusief de locale overheden zijn grotendeels wegkijkers, vandaar dat er in België ook zo veel mis is en fout kan gaan.

  Liked by 1 persoon

 2. Dat is de reden waarom het hier zo een klotezooi is ,inderdaad en beterschap is niet direct in het vooruitzicht ,en dat profileert zich dan als het land waar de hoofdstad van de EU gevestigd is.
  Als je bedenkt welke criminelen de EU leiden dan is de reputatie van zijn hoofdstad een perfecte match…………….je zal maar Belg zijn……….

  Liked by 1 persoon

 3. bp633livenl // februari 25, 2018 om 17:21 //

  Wat die tip betreft….werken er nog een of meerdere Marokkanen op dat gemeentehuis.
  Zo ja dan is alles duidelijk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s