Nieuw

Armed extremist group tried to “radicalize” and recruit students with mental health issues

In the last few years, Austin, Texas has become a hotbed for far-left extremist activity. One of the most active groups in the region is the communist militia group, Red Guards Austin. As we have previously reported, this “anti-fascist” group adores communist mass murderer Mao Zedong, routinely holds armed demonstrations, and openly calls for a violent armed revolution against the capitalist system.

Picture from Red Guards Austin blog

As is common with leftist movements, a small cadre of devoted activists will often times organize under multiple banners in order to amplify their message and diversify their recruiting efforts. A few other local organizations that appear to share core membership and strategic goals with this militia group are Serve The People – Austin, Defend Our Hoods – Austinand Revolutionary Student Front – Austin.

Far Left watch >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8700 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s