Nieuw

17-jarige Afghaan gearresteerd voor verkrachting van 37-jarige man

Foto ter illustratie.

Het nieuwe spannende Zweden – Een 17-jarige Afghaan is gearresteerd op verdenking van verkrachting en beroving van een 37-jarige man in Malmö – en perste hem daarna geld af. Dit alles gebeurde terwijl de 17-jarige een vuurwapen op de man had gericht.

De feitelijke gebeurtenis heeft zich afgelopen weekend voorgedaan.

– Een man heeft aangemeld dat hem onder vuurwapenbedreiging geld is afgeperst. Tijden het verhoor met hem werd ook duidelijk dat hij onder vuurwapenbedreiging slachtoffer is geworden van een verkrachting, zegt officier van justitie Ida Killeslätt.

– De 37-jarige en 17-jarige hadden besloten om elkaar te ontmoeten. De verdachte beweert dat het om een seksaankoop handelt, dat hij seks heeft verkocht aan de 37-jarige. Maar er is verder geen andere indicatie in het onderzoek wat dit bevestigt, zegt Ida Killeslätt.

Ze eiste dat de 17-jarige in hechtenis zou worden gehouden voor grove diefstal, grove verkrachting en poging tot grove chantage. De zaak is op verschillende manieren ongebruikelijk: ten dele dat het slachtoffer een man is en ten dele dat een minderjarig persoon wordt vastgehouden.

Het feit dat Ida Kileslätt om arrestatie van de 17-jarige heeft gevraagd, is omdat ze gelooft dat men anders het risico loopt dat hij bewijs vernietigt en doorgaat met het plegen van misdaden. Evenzo is de laagste straf in dit geval twee jaar gevangenisstraf, wat het mogelijk maakt de verdachte in arrest te houden.

De hoorzitting in de gevangenis vond plaats op vrijdag – de rechtbank ging op de lijn van de officier van justitie en arresteerde de jongen.

Bron:

17-årig afghan häktad för att ha våldtagit man under vapenhot

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6933 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on 17-jarige Afghaan gearresteerd voor verkrachting van 37-jarige man

  1. Esperanza // februari 24, 2018 om 16:32 //

    Zo kan het ook. Nu alleen nog een pistool met echte kogels aanschaffen.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s