Nieuw

Weerzinwekkend pact

Een “Links -Islamitisch Verbond” in Rotterdam bestaande uit PvdA, GroenLinks, NIDA en SP vonden dat vrouwelijke agenten een hoofddoek moeten kunnen dragen.

Gelukkig is het voorstel nu nog resoluut verworpen door een meerderheid in de Rotterdamse Raad. Eerder was die discussie al begonnen in Amsterdam tot nu toe zonder resultaat maar ondanks dat we nu een nationale politie hebben kan die discussie dus telkens opnieuw in andere plaatsen de kop opsteken. Net zolang tot er ergens een Gemeente is die buigt en als er één schaap over de dam is….

fred-gwynne-400993_640

De politietop in de hoofdstad streeft al langer naar meer ‘diversiteit’ in het korps. ‘Stel dat het niet lukt om voldoende agenten met een migratieachtergrond te werven, dan is dat een maatregel die effect kan hebben,’ aldus Pieter-Jaap Aalbersberg vorig jaar. De ‘portefeuillehouder diversiteit’ Peter Slort stelt al dat hij persoonlijk geen probleem heeft met een hoofddoek bij de politie, maar dat de samenleving er nog niet klaar voor is. ‘Over dertig jaar zijn hoofddoekjes bij de politie normaal.’

En de regering ? Die schittert door afwezigheid, die delegeren dit met liefde naar de wat mindere goden op lokaal niveau. Dan kun je er ook je vingers niet aan branden. Het is dus gewoon een kwestie van (korte) tijd voordat dit ergens wordt doorgedrukt. De islamieten krijgen steeds beter in de gaten hoe ze de zaken aan moeten pakken om hun zin te krijgen, ze gaan ook telkens weer een stapje verder. Het is net touwtrekken, telkens een stapje, soms weer wat terrein prijsgeven maar dan weer opnieuw een klein stapje winnen, en nog één en nog één totdat uiteindelijk. Ja tot wat eigenlijk ? Tot we hier álle vrouwen verplichten om een hoofddoek te dragen ? Uit respect ? Op straffe van ?

rage-1015611_640Tijl Uylenspiegel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

9 Comments on Weerzinwekkend pact

 1. Ik begin zo’n hekel te krijgen aan die moslims, ze blijven idd touwtrekken net zolang ze hun zin hebben. Diversiteit, laat me niet lachen. Diversiteit betekent tegenwoordig meer islam. Om te kotsen, ze integreren niet, ze zijn een bezettings macht, ze willen hier de boel overnemen.

  Like

 2. Maak je maar drukker om de verraders van het eigen volk, die zullen nog helpen je op te halen en af te voeren. Een “links-Islamitisch “ verbond is openlijk heulen met een vijand die onze dood als doel heeft en dat niet eens ontkent. Men preekt straks om 17.00 weer onze doorgesneden kelen en onze vrouwen als zaadopvang en uitbreidbaar. Maar goed, als de Rotterdammers het prima vinden, wie ben ik om er iets van te zeggen…ik hoor ze nog massaal roepen dat ene Volkert geen dag zou leven alsie vrij kwam….maar Volkert doet het beter dan Henk of Ingrid. Wat willen we eigenlijk nog? Nederlanders zijn heel druk met blaten maar wol is niet te vinden.

  Liked by 1 persoon

 3. @duchesne
  Ben je nog wat wijzer geworden op de emigratiebeurs?

  Like

 4. antiislamnu // februari 23, 2018 om 15:40 //

  En dat in de stad van pim Fortuyn de kogel kwam van die linkse rakkers en kijk waar we nu zijn om te huilen dit
  Wat zou het anders zijn als Fortuyn er nog was .

  Like

 5. Ik weiger me de les te laten lezen door een agente met een hoofddoek zij geen respect voor ons ik geen respect voor hun
  We kunnen roepen wat we willen ze krijgen toch hun zin

  Like

 6. Met enige regelmaat hoor je mensen zeggen (en schrijven), “Ik begin zo’n hekel te krijgen aan moslims”……….
  De eerste reactie mijnerzijds die dan opkomt is, ‘wow, da’s snel’,…. tegelijkertijd mezelf de vraag stellende, onder welke ‘steen’ deze mensen de afgelopen 25+ jaren hebben vertoeft………

  Of is het misschien dan toch gewoon ‘traagheid van denken’ die een bepaald deel van de Hollanders typeert of wellicht naïviteit,….. of aannemelijker, het gewoon te druk hebben met het bekijken van allerlei serie’s op bijv. Netflix en/of allerlei andere pulp tv waardoor de realiteit / de echte wereld er een beetje bij inschiet………. Zoiets?

  Liked by 1 persoon

 7. Axel, je wilt niet weten hoeveel mensen hier hun dag besteding van gemaakt hebben.
  Want je moet het allemaal bijhouden en volgen, waar je na zat te kijken.
  Anders schijn je iets te missen.
  Zo iets inderdaad……………………….

  Like

 8. templars2017 // februari 24, 2018 om 00:58 //

  Dat er veel zijn die nu pas zien wat er gaande is kan gemakkelijk verklaard worden , het groeien van de invasiemacht is voor het publiek heel lang tegengehouden ,er werd nauwelijks aandacht aan gegeven en als er aandacht werd gegeven dan was het een grote lepel van emotionele chantage , alle trucs werden gebruikt om niet te kijken naar wat er echt gaande was, blijkbaar heeft dat gewerkt.
  Als we kijken naar wat er allemaal is gebeurt is het verwonderlijk dat er niets tegen gedaan is en nog steeds getolereerd wordt dat die gozers doen wat ze willen.
  Er zijn al een hele poos geen grote aanslagen meer gepleegd ,is dat omdat de inlichtingendiensten nu ineens zo goed zijn of is het omdat die eikels het niet meer nodig vinden grote slachtpartijen aan te richten?
  Is het omdat er controle over is of is het een stilte voor een grote storm?
  In de analen van IS was er veel sprake van dag X ,niemand denkt hier nog aan of het wordt afgedaan als niet meer uitvoerbaar.
  Julius Caesar wist al dat het ogenblik dat je jezelf veilig voelt je het meest kwetsbaar bent.
  Ook dat is iedereen vergeten , in onze tijd is iedereen tevreden als ze kunnen kastje kijken en zich van de wereld geen moer aantrekken…………
  Op de vraag of we de grens van de omkeerbaarheid bereikt hebben denk ik persoonlijk dat we ze reeds lag overschreden hebben.
  Het systeem zal imploderen onder de migratiedruk , het systeem kan het gewoon niet aan .
  Er zijn teveel factoren die meer druk geven dan soelaas ,en wetende dat dit alles de uitvoering is van een duivels plan ,dat het moet gebeuren, stelt de vraag of de grens is bereikt nog scherper.
  Dat zovelen het nu pas beginnen te zien is niet verwonderlijk ,als de vlag de lading niet volledig meer dekt dan komt de lading zichtbaar ,en hetgeen te zien is vervult de “nieuwe kijkers ” met afschuw , zij die het reeds lang weten en ervoor waarschuwden staan ook voor voldongen feiten.
  Het feit dat er een invasie van het continent aan de gang is werd door de medewerkers ervan met veel ijver weggemoffeld onder duizend en één namen en drogredenen .
  Maar hoe hard je ook poogt om een influx van een dergelijke magnitude te verbergen het is gedoemd te mislukken.
  Doch het moment dat het duidelijk wordt en de grens van de omkeerbaarheid is overschreden is het te laat…….

  Like

 9. BertG. // februari 23, 2018 om 17:54

  Dus toch….?!
  Het aloude adagium van de Romeinen “Panem et circenses” ofwel vrij vertaald “geef het volk brood en spelen” gaat dus nog steeds op……..
  Wellicht dat ik mij ook maar aansluit bij dit in comateuze toestand verkerende schapenvolk. Is wel zo relaxt! Pffffffff.

  Oh ja, Axel // februari 23, 2018 om 17:48
  vertoefT = vertoefD
  Dummkopf !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s