Nieuw

WATCH: Marion Le Pen Tells CPAC That France is Becoming The ‘Little Niece of Islam’

Marion Maréchal-Le Pen, screenshot

Marion Maréchal-Le Pen addressed the American Conservative Union’s CPAC conference Thursday afternoon, and discussed the place of France in Europe and the world and the rise of Islam in her home nation.

Making her first political speech since bowing out of French domestic politics in 2017, Le Pen — who was France’s youngest modern-era parliamentarians after she was elected as a candidate of the populist Front National aged just 22-years-old — stressed the importance of the Franco-American friendship, slammed the European Union as a force destroying the identities and freedoms of European nations, and discussed the rise of Islam in Europe.

Speaking of how attacks on French culture by the European Union had left the nation weak and unable to resist Islamisation, Marion said: “I refuse the standardised world of the EU… all I want is the survival of my nation… this young French generation are not encouraged to connect with and love their heritage, they are brainwashed with guilt and shame of their country.

“The result is the development of Islamic society in France.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8700 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s