Nieuw

Van Aartsen noemt salafisme ’helemaal geen stroming’

streetview

Waarnemend burgemeester Van Aartsen van Amsterdam vindt dat de gemeente salafistische jongeren in de stad ’de hand moet reiken’. Hun orthodoxe gedachtegoed „moeten we accepteren”. Volgens de tijdelijke eerste burger is salafisme „helemaal geen stroming binnen de moslimgemeenschap”.

Deze constatering staat haaks op het overheidsbeleid. De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding noemde het salafisme in 2008 al een ’ultra-orthodoxe’ stroming binnen de islam „waarvan de grondbeginselen op gespannen voet staan met de fundamenten van de Nederlandse rechtsstaat.”

Telegraaf >>

Het gebeurt niet vaak, nooit, maar ik ben het eens met deze Collaborateur der Collaborateurs.

Salafisme is geen stroming.

Salafisme is een versluieringswoord om de Islam buiten schot te houden net als islamisme (Afshin Ellian heeft er nog net geen patent op aangevraagd).

Islam is Islam en geen islamisme.
Net als nazisme nazisme is en geen nazismisme.

Islamisme zit in de islam als het kuiken in het ei (Delcambre).

‘Er is alleen Islam’, brulde een woedende Erdogan al, ‘Islam is Islam’, toen iemand gewag durfde te maken van een gematigde variant, die dus niet bestaat.

Salafisten zouden terug willen naar de begindagen van de Islam, naar de eerste generaties (drie) van de metgezellen van Mohammed, zo wordt het meestal omschreven. Prachtig, maar dat is dus exact nul verschil met Islam, Islam is nooit veranderd, of aangepast, of gemoderniseerd omdat daar simpelweg de doodstraf op staat. Islam is al 1400 jaar onveranderlijk, de eisen, opdrachten en commando’s die Islam zijn aanhangers beveelt zijn al 1400 jaar dezelfde. Hier kunt u ze zelf nalezen.

De bevelen van Mohammed. Als Mohammed vandaag de dag zou leven dan zou hij de leider van ISIS zijn, die voeren namelijk het meest letterlijk uit wat Mohammed bevolen heeft. Er is een reden dat 80% van de Turken in Nederland aangaf met ISIS te sympathiseren. Er is een reden dat we geen enkele serieus te nemen mohammedaan afstand hebben horen nemen van de daden van ISIS.

En de reden is dat Islam Islam is. Wreed, oorlogszuchtig, middeleeuws, even onverzoenlijk als onveranderlijk moorddadig, de zelf verklaarde vijand van alles wat wij zijn. Het is niet zonder reden dat islam al 1400 jaar in oorlog is met ons.

De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding kan het er dan wel niet mee eens zijn, maar dat is dan ook een totale lul (zó, dat woord heb ik nog nooit gebruikt, maar hij verdient het).

Drie dagen voor de aanslag in Bataclan deed Dick Schoof een ‘Sargentini-tje’ en twitterde:

Dat is de man die ons moet behoeden voor aanslagen en hij zit nog steeds op zijn post om te ontkennen wat Islam inhoudt omdat we dat niet mogen weten. Als ik zeg wat ik denk dat we met hem zouden moeten doen (nee, zo wreed ben ik niet) word ik opgepakt, dus ik zal het voor me houden, maar oneervol ontslag met terugbetaling van onterecht opgestreken salaris wegens meer dan incompetent, en gedeeltelijk verantwoordelijk voor de mohammedaanse aanslagen omdat hij weigerde het gevaar in te zien, ook al werd hij meermaals door critici daar voor gewaarschuwd, terwijl hij nou net daar voor aangesteld was , is wel het minste.

De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding noemde het salafisme in 2008 al een ’ultra-orthodoxe’ stroming binnen de islam „waarvan de grondbeginselen op gespannen voet staan met de fundamenten van de Nederlandse rechtsstaat.”

Islam ís ultra-orthodox, Pipo. Er zijn niet twee Islam’s, er zijn niet twee koran’s, er zijn niet twee series van Hadith’s, er zijn niet twee ‘Reliance’s of the Traveller‘ (het staat niet in de link, maar hij is wel leuk om te lezen, over het algemeen wordt verwezen naar ‘Reliance of the Traveller’ als hét Shariahandboek, Fub). Als salafisme op gespannen voet staan met de fundamenten van de Nederlandse rechtsstaat, dan staat Islam op gespannen voet staan met de fundamenten van de Nederlandse rechtsstaat. En dat doet het, Islam heeft ons namelijk de oorlog verklaard, niet meer, niet minder. Punt.

Anyways. Terug naar van Aartsen. Van Aartsen vindt dus dat we de hand moeten reiken aan hen die de heilige opdracht hebben om ons ofwel te onderwerpen, en bij onze weigering ons te doden.

Van Aartsen vindt dat de gemeente salafistische jongeren in de stad ’de hand moet reiken’

Wat is er met Van Aartsen gebeurd kunnen we ons afvragen.

Eén jaar na deze uitspraak van Van Aartsen, was hij op een Bilderberg conferentie, en sindsdien is hij 100% gedraaid.

Echt alle absoluut complete slechterikken die we hebben in de Nederlandse bezettingspolitiek zijn daar uitgenodigd geweest. Ik weet niet wat de Oranjes, besef wie de oprichter was, daar met hun marionetten uithalen, maar het is verdomd effectief wat ze daar flikken. Drie jaar nadat Van Aartsen daar geïnstrueerd was werd hij benoemd burgemeester van ’s lands residentie. De misdaden die hij daar gepleegd heeft ga ik niet opsommen, u kunt ook zelf onze zoekbalk gebruiken en daar Van, of Von, Aartsen intypen.

Van Aartsen gaat heel netjes het deksel op de doofpot houden, waarvan één schroefje los ging toen de meest verraderlijke aller burgemeesters in de hele Nederlandse geschiedenis ‘lost it’ tegen het verdiende einde van zijn miserabele leven.

Over het zogenaamde doel van die hele gemeenteraadsdiscussie kunnen we kort zijn.

Heel kort.

In de eerste stad van Nederland is Van Aartsen geïnstalleerd. De Marokkaanse bezetter van de tweede stad van Nederland bekende recentelijk een salafistische jihadist te zijn. In het dorp Den Haag bepaalde ons ooit nationale parlement in 2010 al dat de onderwerping aan de Islam geen strobreed in de weg gelegd mocht worden. Ik verwacht dat ik tijdens mijn leven Willem-Alexander nog ga horen verklaren dat we een islamitische theocratie zijn. Veel plezier.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 945 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Van Aartsen noemt salafisme ’helemaal geen stroming’

 1. Karel Dokter // februari 23, 2018 om 10:08 //

  J.v.Aartsen spoort niet en is nog gekker dan het paard van christus(was een ezel).
  Hij schijnt ook gesolliciteerd te hebben naar de functie van ceo van de Nieuwe NSB…
  Als ’t aan de linkse kerk ligt wordt hij vast aangenomen.
  Alles over Jozias en de Schilderswijk:
  https://fubar.mobi/2014/08/13/wilders-daagt-extremisten-uit/comment-page-3/#comment-23749

  Liked by 2 people

 2. Bob Fleumer // februari 23, 2018 om 10:41 //

  Van Aartsen zou de koran eens moeten lezen maar daar is hij te laf of te stom voor en maar blaten dat het allemaal wel meevalt, nee suffie het valt niet mee, jullie soort zijn de eersten die het botte mes van de islammelingen door hun strot voelen gaan zodra ze de macht hebben.

  Like

 3. antiislamnu // februari 23, 2018 om 11:10 //

  Goed verhaal alleen jammer dat 90% van de Nederlanders nog steeds een compleet achterlijke houding aan neemt ten opzichte van de islam.
  Meeste denken nog dat er niets aan de hand is dat komt omdat je de meeste shit in de grootte steden ziet.
  Dus ja in Zeeland Friesland Drenthe het gooi gelderland daar denke ze het valt wel mee dus we gaan pas verandering in stemgedrag zien als daar ook de boel vol zit met haatbaarden en kopvode parasieten

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // februari 23, 2018 om 11:49 //

  Den Haag een dorp noemen, ik voel mij geprovoceerd maar waarom mag god weten, zo trots ben ik niet op mijn geboortestad en leefgebied.

  Like

 5. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 6. Ik kan er niks aan doen, Tijl, maar Den Haag heeft geen stadsrechten.

  Like

 7. Heroïne-hoer, straat-prostituee, sexclub, YabYum, VVD. Loopbaan van de vvder. Voor geld doen ze elk gewenst standje.

  Like

 8. https://www.youtube.com/watch?v=Mr0JCWGB1Ng zingt aatsen in zo’n koepel waar mannen in jurken op de knieën liggen.

  Like

 9. Het einde van Nederland komt in rap tempo nader.

  Like

 10. @Karel Dokter // februari 23, 2018 om 10:08

  Welkom terug, Gerrit Deckzeijl, oude medestrijder 😉

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s