Nieuw

Turkse fraudeur heeft vrij spel – Effectieve methode nek omgedraaid, gemeenten boos

Door: Joris Polman

AMSTERDAM – De bestrijding van bijstandsfraude door Turkse Nederlanders is tegen een zware nederlaag aangelopen: een nieuwe en effectieve methode om fraude te bestrijden, is volgens de rechter discriminerend.

Uit een recente reeks vonnissen, verzameld door De Telegraaf, blijkt dat verschillende steden zich schuldig maken aan discriminatie, door bureaus in te schakelen om uitsluitend vermogensonderzoek te doen op Turks grondgebied. Die methode geldt als snel en betrouwbaar, maar druist volgens de rechter in tegen het discriminatieverbod.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1710164/turkse-fraudeur-heeft-vrij-spel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Turkse fraudeur heeft vrij spel – Effectieve methode nek omgedraaid, gemeenten boos

  1. Brussel heeft de wet helemaal dichtgetimmerd, zodat de lidstaten niets meer kunnen ondernemen, dit volgens het grote plan demografische vervanging.

    Like

  2. Hier wordt een”stok om mee terug te”slaan voor Wilders aangereikt ! Nederlanders wachten 10 tot wel 14 jr op een woning ,rapefugees ongv 1 jr , als hen een “status verleend is ,moet de gemeente binnen 3 mnd voor een woning zorgen ,anders een boete ! Ook betalen Nederlanders de “hoofdprijs voor de zorg ,rapefugees hoeven dat niet ?? Als dit geen discriminatie is , duidelijker kan niet !!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s