Nieuw

Nu Al-Qaeda klop krijgt wil het Westen een wapenstilstand in Ghouta

Ghouta, screenshot syrian civil war map

De internationale roep om een gevechtspauze in Syrië wordt luider. Zweden en Koeweit willen dat donderdag in de Veiligheidsraad van de VN wordt gestemd over een wapenstilstand van dertig dagen. Dat moet vooral een einde maken aan de bombardementen in Oost-Ghouta. Ook moet het ruimte bieden voor hulpverlening aan miljoenen burgers en de evacuatie van gewonden. Volkskrant >>

Zogenaamd om hulp te kunnen uitdelen, maar in werkelijkheid om Al-Qaeda een adempauze te gunnen. Al-Qaeda dat de toegangswegen ondermijnd heeft zodat ze de burgerbevolking als menselijk schild gevangen houdt. Bussen om de bevolking te evacueren staan klaar, maar Al-Qaeda laat ze niet gaan.

Bij elk bericht over de aanvallen op de terroristen in Oost-Ghouta door het Syrische leger wordt er wel bij vermeld dat het laatste nog werkende ziekenhuis in de Oost-Ghoutta regio nu ook door Assad vernietigd werd.  Je zou voorwaar geloven dat er om de twee dagen een nieuw “laatste” ziekenhuis uit de as opstaat.

Kinderen zouden in water geweekt krantenpapier eten… want Assads troepen beletten hulpverlening.   We tikken bij YT ‘humanitarian aid evacuation Ghouta’ in en krijgen prompt onderstaande video’s.  En ja, het zal niet genoeg geweest zijn.  Maar ‘it takes two to tango’: als de rebellen het niet toestaan, kàn er gewoon niets geleverd worden.

Lees verder bij Golfbrekers >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Nu Al-Qaeda klop krijgt wil het Westen een wapenstilstand in Ghouta

  1. Zweden én Koeweit. Die Zweden zijn knettergek.

    Like

  2. Shit……….olie…………….en die pijpleiding die er nog moet komen.

    Like

  3. Tenen krommend bericht, elke keer wanneer de moordende rebellen terrein dreigt te verliezen kickt de misselijkmakende dociele pers in. Terwijl de Russen willen dat de rebellen stoppen met de beschietingen van de burgerdoelen, de hand van Washington reikt erg ver mijns inziens.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s