Nieuw

Muziek stond te hard – Syriër slachtte vrouw af met meer dan 100 messteken

Foto: Ter illustratie. Bron: Freeimages / Auteur: Flavio Takemoto

Zweden – Een 24-jarige Syrische staatsburger is vandaag door de Eksjö rechtbank in verzekering gesteld op verdenking van de moord op een 21-jarige vrouw op een zorgcentrum in Vetlanda afgelopen dinsdag. Bij dezelfde mesaanval raakte ook de 24-jarige zus van het slachtoffer gewond.

Volgens informatie uit het Nationaal Bevolkingsregister werd de man op 2 mei 2013 in Zweden geregistreerd, en is hij geboren in de stad Al-Hasaka in het oosten van Syrië – behorend tot het Koerdische deel van het land. De man was voorheen zonder strafblad.

Blijkens informatie in de lokale pers hadden de verdachte man en het slachtoffer een conflict over het geluidsniveau in haar appartement. De man die naast de vrouw woonde, zou extreem gevoelig zijn voor geluid. Hij is geregistreerd in hetzelfde pand, wat zowel verschillende normale  huurovereenkomsten heeft als enkele verzorgingsappartementen.

Volgens bronnen was de vrouw tijdens de mesaanval bij haar zus en luisterde naar muziek in haar appartement – wat de man kwaad heeft gemaakt en tot de moord heeft geleid. Volgens informatie die Samhällsnytt van een bron in de rechterlijke macht heeft ontvangen, werd de vrouw met meer dan 100 messteken vermoord. De politieagenten die op de plaats van het delict aanwezig zijn geweest, beschrijven het tafereel als “een wrede slachting”.

De politie is echter erg zwijgzaam over de omstandigheden van deze zaak. Gedurende de dag heeft Samhällsnytt geprobeerd een officieel commentaar te krijgen, maar noch de stationscommandant in Eksjö, of de woordvoerder van de politie voor de regio, Thomas Agnevik, wil zich uitspreken:

– Ik kan hier niets over zeggen. Ik weet hier echt niks van, zegt Thomas Agnevik als we hem telefonisch bereiken.

Het gebeurt toch niet elke dag dat een dergelijke moord plaatsvindt in de politieregio Öst waar u perswoordvoerder van bent?

– Nee, maar ik werk alleen met lopende zaken, zaken die zich nu afspelen.

Maar ik ben waarschijnlijk niet de eerste journalist die u hierover opbelt?

– Ja, u bent feitelijk de eerste…

Thomas Agnevik belooft om later op de dag met meer informatie terug te komen. Het arrestatiebevel is te lezen op de volgende link: Eksjö_TR_B309-18_Aktbil_11

De advocaat van de man heeft Aftonbladet verteld dat zijn cliënt heeft bekend.

Bron:

https://samnytt.se/syrisk-man-haktad-for-brutalt-knivmord-pa-en-21-arig-tjej-i-vetlanda/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6971 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Muziek stond te hard – Syriër slachtte vrouw af met meer dan 100 messteken

  1. Dit is op toodlessss herblogd.

    Like

  2. mensen bewapen u zelve

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s