Nieuw

Maakt Marion Maréchal-(Le Pen) een comeback ?

Marion Maréchal-Le Pen, screenshot

Nadat de hoge verwachtingen bij de laatste Franse presidentsverkiezingen niet werden ingelost, rammelde het bij het Franse Front National.

En dan drukken we ons nog voorzichtig uit. Het uitgebleven succes zorgde voor interne spanningen, verwijten, ruzies en afscheuringen. Florian Philippot, een man die volgens ons niet in die partij thuishoorde, scheurde af en richtte zijn eigen partij, Les Patriotes, op, en nam één volksvertegenwoordiger, twee Europarlementsleden en verschillende plaatselijke mandatarissen van het FN in zijn zog mee. De man lag ook aan de basis van de onverwachte politieke abdicatie van Marion Maréchal-Le Pen.

Rechts Actueel >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s