Nieuw

Ik zie nieuwsberichten voorbijkomen waarvan ik denk; wat is er toch in godsnaam mis met die mensen… 

Willen ze werkelijk dat Nederland een islamitische Staat wordt onder dictatoriaal gezag vanuit Brussel? Dat ons land een land wordt waar, ook u, de gang naar de moskee gaat maken? Waar onze (klein) dochters in gewaden over straat moeten en niets in te brengen hebben? Zich niet kunnen en mogen ontwikkelen tot onafhankelijke vrouwen?

Door Elise Nijmegen

Ik zal en paar berichten met u delen:

 • Dolf Jansen verdedigd de Oxfam seksfeesten met minderjarigen… een goedkeuring voor pedofilie?
 • Onze minister Kaag die een hoofddoek draagt, vrouwenonderdrukking dus goedkeurt, in een land waar vrouwen vechten voor hun recht om vrouw te kunnen zijn en hun hoofddoeken verbranden.
 • Dat de VVD al jarenlang de meest corrupte politieke partij is en niet luistert naar de bevolking.
 • Dat Syrië strijders in ons land in plaats van uitgezet worden een uitkering krijgen.
  Dat verraders van de democratie in de vorm van eurofiele politici het referendum hebben weggestemd.
 • Dat D66 ons nog meer geld wil laten betalen aan Brussel.
 • En straatnamen in Rotterdam veranderd moeten worden in namen van witte mannen…. Ik ken wel blanke mannen maar witte?
 • Er is een modeshow waar de modellen met afgehakte hoofden lopen. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is.
 • Dat Turkse fraudeurs in ons land vrij spel hebben. Er is vast door strengere maatregelen en uitzetting wat aan te doen.
 • Dat de waarnemend burgemeester v. Aartsen zegt dat we salafisten (moordenaars en pedofielen) de hand moeten reiken… Hopelijk hebben we die hand daarna nog.
 • Dat een lid van de Denk partij duidelijk geen gezond verstand bezit als hij zegt dat er in 2035 een islamitische Minister-President ons land zal leiden.

Duidelijk is dat dit kabinet zo snel mogelijk wil dat we een islamland worden, het is te bizar voor woorden wat de eurofiele ondemocratische islam promotende politici met ons en ons land doen.

Het is tijd dat wij als Nederlanders gaan vechten voor een vrije en veilige toekomst voor onze kinderen. Want de politici die nu ons land besturen hebben duidelijk niet de belangen van u en mij bovenaan hun prioriteitenlijstje staan. Zoek contact met andere bezorgde Nederlanders, samen kunnen we ons land de-islamiseren en net zoals onze grootouders voor ons gedaan hebben, vechten voor vrijheid en het behoud van de vrijheid van meningsuiting.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

8 Comments on Ik zie nieuwsberichten voorbijkomen waarvan ik denk; wat is er toch in godsnaam mis met die mensen… 

 1. Natuurlijk wil de regering ons land islamiseren.
  Dat heeft de motie Halsema in 2010 toch al duidelijk gemaakt.
  Er is geen weg terug en in de toekomst worden we een kalifaat of er ontstaat een burgeroorlog als de meeste snurkende schapen die nu nog op het partijkartel stemmen eindelijk wakker zijn geworden.
  Maar dan is het te laat, veel te laat.

  Liked by 4 people

 2. Oftewel, voor wie nog steeds horende doof en ziende blind WIL zijn: een stealth staatsgreep via islamisering, tegen ons, gepleegd door ‘onze’ Staat m.b.v. de 2 B’s => Brussel en Bilderbergers.

  Wat een ongelooflijke teringzooi wordt (is) ons land, ons West-EU-ropa. Maar ja, tevelen hebben meer interesse voor Boer Zoekt Vrouw en De Luizenmoeder, daar win je de oorlog mee. #NietMijnNederland #kotsbeu #kominverzet

  Stem op 21 maart ajb massaal op PVV of FVD of anders een LOKALE partij, al het andere is nog (veel) meer van dezelfde drek. En als het niet voor uzelf is, dan toch voor uw (klein)kinderen.

  Liked by 2 people

 3. 100% mee eens. Begin met het grondig schoonspoelen van de haarvaten (gemeenten) van de elitairen op 21 maart!

  Op tv WEER gelieg, gelieg en gelieg van vooral de VVD/Rutte… de immer lachende trekpop van (inderdaad) Brussel + Bilderbergers. En op 22 maart wordt alles -weer- meteen 180 graden gedraaid. Zum kotzen het huidige politieke anti-ons, pro-islam en pro-Brussel kartel!

  Liked by 1 persoon

 4. Oproepen tot verzet is wat moet gebeuren doch het wordt in de kiem gesmoord ,door non believers ,gutmenschen en meer van dat fraais.Om de kaarten te keren zal er inderdaad iets heel snel moeten gebeuren anders is het inderdaad te laat………..

  Like

 5. “Dat een lid van de Denk partij duidelijk geen gezond verstand bezit als hij zegt dat er in 2035 een islamitische Minister-President ons land zal leiden.”

  Ik vrees dat die uitspraak wel eens heel erg in de richting van de realiteit kan gaan. En mogelijk ook veel sneller dan 2035. De kans is enorm groot,
  Kijk hoe iedereen kruipt en glibbert, als morgen een paar honderd duizend moslims in Nederland de straat opgaan en de boel slopen en eisen dat ze ook een eigen minister krijgen voor moslimszaken dan is die minister er met een eigen ministerie binnen zes maanden. Per decreet met een grijnzende Rutte, zo wereldvreemd is hij en zijn kabinet ook. Ze geloven werkelijk totaal dat ze de wijsheid en de waarheid hebben. Niets , zelfs geen massa slachting door moslims zal ze anders doen denken. Hun eigen door door moslims zullen ze nog ontkennen. Probeer met zulke lui maar eens een democratie te laten werken.

  Liked by 1 persoon

 6. jackvanderveen // februari 23, 2018 om 22:37 //

  Wat ik ook niet begrijp is, dat men met modernisering, automatisering, robotisering etc. verder en verder gaat, terwijl we over 20jaar hier meer kamelen tellen dan auto’s. Geen robotten maar (witte en zwarte) slaven.

  Liked by 1 persoon

 7. Het heeft er alle schijn van dat we met zijn allen in een neerwaartse spiraal terecht zijn gekomen en die inderdaad uiteindelijk zal resulteren in een machtsovername door de alsmaar groeiende moslimpopulatie in ons land.

  Een uiterst schrale troost is dat wij precies hetzelfde zien gebeuren in de ons omringende landen en ook in een Scandinavisch land als Zweden waar ze intussen helemaal de weg kwijt zijn.

  Een moslimpartij als DENK doet een voorspelling waarvan enkele decennia geleden de schouders zouden zijn opgehaald als zijnde een wensdenken en zelfs een soort van sciencefiction. Bij een ongewijzigd beleid kan dit op de wat langere termijn een realiteit worden.

  We kunnen ook de hele zaak afdoen als een probleem van een generatiekloof tussen de oudere generaties geboren vlak na de vorige Bezetting en de jongere generaties die opgegroeid zijn in een multiculturele samenleving en die eenvoudigweg niet beter weten dat ons land talloze culturen en nationaliteiten kent waarvan zelfs het CBS de exacte cijfers niet meer weet te produceren.

  De klok kan niet meer worden teruggedraaid, de tijd dat een allochtoon een exotische bezienswaardigheid was ligt ver achter ons. En soms was het een verrijking op het gebied van de popmuziek en de sport als het ging om voormalige rijksgenoten zoals de Indo’s en de Surinamers.

  Maar met de komst van ca. 1 miljoen moslims naar ons gastvrije en vooral naïeve landje zijn we in een situatie terecht gekomen die afstevent op tal van scenario’s die stuk voor stuk negatief zullen zijn en in de eerste plaats onze nationale identiteit in ernstige mate aantast en die we ook nog eens moeten inruilen voor normen en waarden die naadloos aansluiten bij de duistere middeleeuwen.

  Wie had ooit kunnen denken in de jaren 70 van de vorige eeuw, toen de vrouwencafés als paddenstoelen uit de grond schoten en de kreet ‘baas in eigen buik’ erg in was bij de feministen, dat we nu worden geconfronteerd met kinderhuwelijken, inteelt, gelegaliseerde vormen van pedofilie, vrouwenbesnijdenis, eerwraak en andere religieuze extremiteiten?

  De toekomst is in de eerste plaats een zaak voor de jongere generatie en zolang zij niet wakker willen worden en zich uitsluitend bezig houden met brood en spelen en eindeloos turen op hun sociale media zal er helemaal niets veranderen en hebben de religieuze baardmannen vrij spel.

  Er zijn dagen (en ik zal echt niet de enige zijn) dat ik denk: het zal mijn tijd wel uitdienen en het is een probleem voor ons nageslacht en wie niet horen wil zal moeten voelen.

  in de jaren 60 en 70 ging de jeugd de straat op om te demonstreren tegen de Vietnamoorlog en vervolgens tegen de plaatsing van kernwapens in West-Europa. Nu we ons bevinden in een kritieke fase van onze Westerse beschaving en we dreigen te worden overspoeld door massale volksverhuizingen van militante en radicale moslims geven ze niet thuis en stemmen ze zelfs op een Jesse Klaver. Een fris ogende jonge politicus die het zo goed voor heeft met ons milieu, maar tegelijkertijd een voorstander is van de komst van minimaal honderdduizend asielzoekers op jaarbasis om onze economie een verse impuls te geven, de diversiteit te bevorderen en de vergrijzing een halt toe te roepen.

  De komende gemeenteraadsverkiezingen zullen een indicatie geven hoe het er met ons land momenteel voor staat.
  Veel zal er waarschijnlijk niet veranderen: het gaat immers weer goed met onze economie, de criminaliteit zou sterk zijn afgenomen (?) en er worden tienduizenden woningen bijgebouwd om al die nieuwe Nederlanders te kunnen huisvesten.

  En die nieuwe moskeeën dan, kosten die geen geld? vraagt de bezorgde autochtoon.
  Geen nood, die worden immers gefinancierd vanuit Saoedi-Arabië waar wij immers hartelijke betrekkingen mee onderhouden. Menig lid van ons koningshuis en onze regering is daar kind aan huis, getooid in al of niet passende kopvodden.

  De boerka komt pas in een wat later stadium als onze Troonrede wordt voorgelezen door een Grootmoefti, geïnstalleerd door onze koning in het kader van een vreedzame islamisering van de Lage Landen.

  Liked by 1 persoon

 8. tja man die islam islalalalalalalalalalam. het kalifaat Nederland is binnen handbereik.
  u mag stemmen ..denkt u. nee volgende keer niet naar de stembus want zo hou je het systeem gaande. politici worden niet gekozen maar geselecteerd. waarom is Mark Rutte nog MP? nou niet omdat Nederlanders hem kiezen. hij is geselecteerd.
  het maakt niet uit wie of waar je voor kiest. doe geen moeite.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s