Nieuw

Financiële jihad – Nederlandse Turken hoeven miljoenen bijstand niet terug te betalen wegens discriminatie

De rechtbank heeft onlangs besloten dat sommige gemeentes in Nederland discriminerend handelen door uitsluitend onderzoek te laten doen naar vermogensonderzoek op Turks grondgebied. Dat blijkt uit vonnissen die de Telegraaf in handen heeft. De uitspraak zou er voor zorgen dat er miljoenen aan bijstand niet terugbetaald hoeven te worden.

Tegen een op de vijf Nederturken met een bijstand bestaan verdenkingen van fraude, meldt de krant. Het zou gaan om stiekem huizenbezit in Turkije, terwijl ze dat volgens de regels verplicht zijn om te melden.

WNL >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Financiële jihad – Nederlandse Turken hoeven miljoenen bijstand niet terug te betalen wegens discriminatie

 1. Hier kan Wilders gebruik van maken ,als dit discriminatie is ,dan toch zeker ,dat Nederlanders 10 jr of langer moeten wachten op een woning ,en een rapefugee slechts een ,en na ontvangen “status moet de gemeente binnen drie mnd voor een woning zorgen ,anders volgt een boete ,Nederlanders betalen de “hoofdprijs voor de zorg ,waar rapefugees ,deze gratis verstrekt krijgen !

  Liked by 1 persoon

 2. paulzwueste // februari 23, 2018 om 19:38 //

  Nou het hoger beroep nog.
  Ik bedoel het oordeel van het volk…!!!

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // februari 23, 2018 om 19:42 //

  We gaan ten onder aan onze eigen onzin regels

  Like

 4. Zolang niemand ertegen in opstand komt zal het met goedkeuring van een zwijgende meerderheid gebeuren. en ik snap die Turken wel, ze investeren voor hun oude dag. Nu grond kopen en huizen is een relatief goede methode. En zolang het gaat, dhimmies geld afnemen is geen zonde of misdaad, zoals nu blijkt gaat zelfs de dhimkie rechtbank hierin mee, dus wat is het probleem?

  Je zou bijna een grote snor gaan groeien en Turk spelen…het loont.

  Liked by 1 persoon

 5. En ja hoor, het linkse toverwoord Discriminatie is weer gevallen met als gevolg dat een grootschalig misbruik van onze sociale voorzieningen met de nadruk op de Bijstandsuitkeringen ongestraft kan blijven voortduren.

  Dat vele Turken een huis bezitten in hun vaderland is al vele jaren een publiek geheim en als er dan eindelijk een onderzoek plaatsvindt dan wordt de uitkomst geblokkeerd door een rechtbank waarvan de voorzitter hoogstwaarschijnlijk van D66 signatuur is.
  Misschien waren de gemeentes in kwestie wat slimmer geweest als ze hun onderzoek ook hadden laten plaatsvinden in een land als b.v. Marokko dan waren ze de rechtbank bij voorbaat te slim af geweest.

  Of toch niet?
  Wij hebben een bruin vermoeden dat de rechtbank het dan toch over discriminatie had gehad, daar het in beide gevallen over moslims gaat. Dus uiterst kwetsbare etnische minderheden en bovendien slachtoffers van populisten zoals Geert Wilders en Thierry Baudet.

  De volgende stap is dat de Turken een proces aanspannen tegen de betreffende gemeentes en een fikse schadevergoeding eisen i.v.m. de aantasting van hun goede naam en reputatie.

  De Linkse advocatencollectieven staan al in de startblokken!

  Like

 6. Karel Dokter // februari 24, 2018 om 12:35 //

  Die rechters zijn 100% pro-moslim en pro-islam! Dat discriminatie-argument is volkomen
  uit de lucht gegrepen.
  Die bijstandsfraude is een direct uitvloeisel van de 27 instructies van HET PROJECT.
  Lees de twee citaten uit JIHAD IN DE POLDER op deze pagina van een webkrant die niet meer bestaat:
  http://web.archive.org/web/20130518213445/http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index631f.php?pagina=7085

  Like

 7. Karel Dokter // februari 24, 2018 om 12:37 //

  Voor degenen die het nu nog steeds niet doorhebben:
  http://antivenin.blogspot.nl/2013/09/flashback-het-moslim-broederschap.html
  Wanneer breekt het massale verzet uit in dit land?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s