Nieuw

CPAC Panel: ‘It’s Time to Call’ Persecution of Christians in Middle East ‘Genocide’

Christen gekruisigd, screenshot You-Tube

OXON HILL, MD – Years of persecution has left the Middle East’s once-thriving Christian population at odds for survival as what is being described as a “genocide” of the followers of Jesus Christ threatens to eradicate them.

During a panel titled “Save the Persecuted Christians” at the annual Conservative Political Action Conference (CPAC) in the Gaylord National Resort and Conference Center in Maryland, Dr. Jerry Johnson, President and Chief Executive Officer of the National Religious Broadcasters, who moderated the event, said, “We’re going to reach less than three percent Christian population in the Middle East in less than 10 years down from 13 percent about 100 years ago.”

He said, “This is the cradle, the birthplace of Christianity and now we are down to four percent.” He added his belief that the only word that can be used to describe this catastrophe is “genocide.”

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on CPAC Panel: ‘It’s Time to Call’ Persecution of Christians in Middle East ‘Genocide’

  1. Laat die Christenen komen en laat die moslims vertrekken behalve de Koerden en Y

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s