Nieuw

Antifanazi’s willen Urk aanklagen voor racisme wegens J.P. Coenstraat

Foto: De kade van Urk. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Pediant

De vaderlandslievende Urkers willen een signaal afgeven door een straat naar deze zeeheld te vernoemen, berichtten wij drie dagen geleden:

URK – De gemeenteraad van Urk heeft unaniem een motie van de lokale partij Hart voor Urk aangenomen om straten in de nieuwe wijk Schokkerhoek te vernoemen naar ,,helden van weleer” als Michiel de Ruyter en Jan Pieterszoon Coen. ,,Wij vinden het belangrijk om de zeehelden te blijven eren”, zegt wethouder Gerrit Post van Hart voor Urk.

Nu willen de anti-Nederlandse fascisten Urk aanklagen:

Het voornemen van de gemeenteraad van Urk om straatnamen te noemen naar zeehelden, krijgt scherpe kritiek van de bond van antifascisten AFVN.

De bond hekelt vooral het plan een straat te noemen naar Jan Pieterszoon Coen, gouverneur-generaal in Nederlands-Indië. In een open brief stelt de AFVN dat er geen enkele reden meer is om trots te zijn op zeehelden van weleer, omdat hun optreden niet deugde. Omroep Flevoland >>

h/t @Banterchad

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9275 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Antifanazi’s willen Urk aanklagen voor racisme wegens J.P. Coenstraat

 1. Lijkt mij een interessant “proces ,zij hebben geen “poot om op te staan”,ik hoop dat dan voor eens en altijd ,die “linkse “prietpraat de grond in geboord wordt ! Meer aandacht voor de “gekleurde crimminalitijd ,en werkwijgerraars !

  Liked by 1 persoon

 2. waar blijven de snipers

  Like

 3. paulzwueste // februari 23, 2018 om 19:36 //

  Ze zijn onderweg.

  Like

 4. Ze kunnen er 1 plakletter van de Praxis de J.P. CoHenstraat van maken en ’t probleem is opgelost. Die tunnel noem je CoHentunnel. Maar dan wil ik ook dat Broodje Turk weer Broodje Jood wordt zoals vroeger.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // februari 24, 2018 om 00:37 //

  De snipers Guardia ? Weet je nog hoeveel mensen zeiden dat ze de moordenaar van Fortuyn zouden pakken als hij vrijkwam ? De eerste moet nog komen.

  Liked by 2 people

 6. trebor2110 // februari 24, 2018 om 00:44 //

  i k zeg een groot hek om Urk en het goed bewaren

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s