Nieuw

Massa-protesten tegen Merkel en immigratie verspreiden zich door Duitsland

Duitsers zijn niet van plan te stoppen met protesteren tegen Angela Merkel en haar migratiebeleid. Er hebben al verschillende demonstraties plaatsgevonden en de volgende zal op 24 februari plaatsvinden.

De meeste protesten in Duitsland zijn begonnen na de schokkende moord op de vijftienjarige Mia door een Afghaanse vluchteling. Het meisje werd aangevallen en vermoord met een mes in een apotheek in de stad Kandel.

Enkele moedige vrouwen begonnen in de stad te protesteren nadat bleek dat de burgemeester zich meer zorgen maakte over xenofobie dan over de veiligheid van de burgers. Het protest werd groter en resulteerde later in een mars voor Mia onder het motto:”Kandel is overal”.

Later waren er weer protesten in Cottbus, Hamburg, Dresden en Kandel. De meeste demonstranten maken zich zorgen over de manier waarop Duitsland onder Merkel verandert en over migrantengeweld tegen vrouwen en meisjes.

Afgelopen weekend was er een “Vrouwenmars” in de hoofdstad van Duitsland en duizenden vrouwen (en mannen) waren erbij. Terwijl Antifa de vrouwen voor nazi’s uitmaakte en delen van hun route verstoorde, kan hun actie als een succes worden beschouwd.

Een nieuw protest is nu gepland op zaterdag 24 februari in de Oost-Duitse stad Cottbus. Het is redelijk om te denken dat de protesten door zullen zetten en zich verder zullen verspreiden over het hele land, omdat migrantenmisdrijven nog steeds een hot issue zijn voor veel Duitsers.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/02/mass-protests-against-merkel-and-immigration-are-spreading-through-germany/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Massa-protesten tegen Merkel en immigratie verspreiden zich door Duitsland

 1. Tijl Uylenspiegel // februari 22, 2018 om 01:39 //

  Rijkelijk laat er zijn inmiddels 1 miljoen binnen en de nareizigers zijn hun koffers al aan het pakken. Nu roepen; ‘Merkel moet weg’ gaat niet meer helpen, ze heeft weliswaar behoorlijk verlies geleden bij de verkiezingen maar Merkel IV staat al in de steigers.

  Liked by 2 people

 2. Een revolutie is de enige optie. Niet goedschiks dan kwaadschiks. Deze communistische kliek gaat pas weg als ze is uitgeschakeld.

  Liked by 3 people

 3. Het enige wat Duitsland en dus Europa nog kan redden is de val van Merkel.

  En zelfs dan zijn de problemen nog gigantisch want de 5e colonne heeft zich al zeer geriefelijk genesteld in een zeer groot aantal moslimenclaves.
  Een volksopstand draait uit op een harde confrontatie van de autochtone bevolking tegen de moslimpopulatie & de Linkse activisten.

  Het wordt pas echt link als ons Koningshuis plotseling voor onbepaalde tijd op vakantie gaat naar Argentinië.

  Liked by 1 persoon

 4. rotsus1958 // februari 22, 2018 om 14:16 //

  Mensen, alstublieft stop eens met commentaar geven middels een toetsenbord om zo schermvervuiling te plegen!!!!!

  Ik heb reeds tot 3x toe oproepen gedaan op diverse blogs, enkele blogs mag ik daarom NIET MEER REAGEREN ZONDER OPGAAF VAN REDENEN welks impliceert dat…..vul maar zelf in!!!

  Onder welke steen ons koningshuis gaat kruipen zal mij een rotzorg wezen, ik heb kinderen (4 dochters) en kleinkinderen welke géén, ik herhaal, géén toekomst m,eer hebben.
  Alleen lukt mij dit niet, echt niet, maar ik ben absoluut géén schijtlijster.
  En maak nu geen domme opmerkingen in de trend van…”ik ben moe” of zoiets verschrikkelijk doms….

  Zeg niets of kom achter dat vervloekte toetsenbord uit!!
  Een van de sites welke mij heeft geblokt is o.a. Xander nieuws maar er staat wel een TOP ARTIKEL op welke ik TEN ZEERSTE AANRAAD om eens te lezen én ter harte te nemen namelijk:
  “Iraanse politicoloog waarschuwt Europa voor plotselinge overname door islam”!!!!!!!!!!!

  Lees dit eens met jullie volle verstand en……….dan snel terug achter het oh zo veilige toetsenbord…….alwaar jullie binnen niet al te lange tijd achter vandaan gesleurd zullen worden en als ongelovige varkens publiekelijk opgehangen zullen worden ergens op een plein in ONS LAND………….

  En ja, voor iemand die nog twijfelt…..ik ben megakwaad!!!

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 5. Rotsus 1958. Ook ik heb een reactie naar Xandernieuws gestuurd die niet geplaatst is, dat ging over overlast van marokaanse buren en wat er aan te doen. Heb ook het artikel van de Iraanse politicoloog gelezen, zeer verontrustend, maar ik wist het al. Het is de strategie van de islam, de dawa. Europa moet worden veroverd, door misleiding, infiltratie, geboorte, etc. Imams en aanhang worden opgeleid om de juiste politieke correcte woorden en zinnen te leren gebruiken om zo de politieke ‘ leiders ‘ naar de mond te praten en te misleiden, ondertussen nemen ze belangrijke posten in de samenleving , onderwijs, gemeente, halal overal, gebedsruimtes, nog een moskee erbij, hoofddoeken etc. Net zolang totdat ze denken genoeg te hebben en dan zullen ze proberen om de boel over te nemen, zo nodig met nog flink wat geweld. Kijk wat erdogan heeft gezegd, democratie is een trein en als wij bij onze bestemming zijn aangekomen stappen wij uit de trein, de moskeeen zijn onze kazernes en de gelovigen onze soldaten. Dit geldt voor heel Europa, het is ” het project” van de moslim broederschap, sinds 1969 in werking en er is en wordt nog steeds hard aan gewerkt. Maar wat kan ik doen, behalve stemmen op de juiste partij, in mijn eentje de straat opgaan en om me heen gaan slaan zie ik ook niet zitten, hoewel ik me wel zal verdedigen als ik wordt aangevallen. Heb je een andere suggestie?

  Liked by 2 people

 6. rotsus1958 // februari 22, 2018 om 15:48 //

  @Willem,

  Of IK een andere suggestie heb,……………..met zekerheid, want stemmen op de (ik kan het bijna niet schrijven maar het moet dan maar ff) JUISTE PARTIJ (BAH BAH BAH~~~!!!), wat is de juiste partij, denk u dat te weten en wat dan nog, denkt u dat indien u op de zgnd “juiste partij” zult stemmen ook maar iets verandert in UW of ONS voordeel.
  Nee, njet, non, nein, no way, are you kidding me!!!

  Ik sta ook alleen, ben al een aantal JAREN aan het schreeuwen, ja schreeuwen, om eens eindelijk achter het toetsenbord uit te komen, heb mensen thuis ontvangen, ben het land in gegaan maarrrr, ehhhh, tja,

  Maar ga vooral door met stemmen (NOOIT MEER GAAN DOEN HOOR, HET WERKT NIET) en dan binnenkort, ja hoor, héél binnenkort als de donkergekleurde mannetjes van 2 meter 10 met maatje 56 in de schoenen met machetes door ONZE STRATEN IN ONS LAND ONZE WINKELS EN ONZE HUIZEN in bezit nemen en en passant ONZE VROUWEN EN KINDEREN VERKRACHTEN gaat U maar mooi de straat op om…..uzelf een koppie kleiner te laten maken, toch…

  MENSEN, verenigd u, ik ga dit niet meer vaak vragen hier.!

  Veel succes met u aller VERDEDIGING van UZELF,

  Hoe ging dat gezegde ook alweer…..”vele handen maken…..”

  Maar helaas, de Neanderlanders doen het liever op hun EENTJE!!!

  Gladiator
  ps. het is 1 seconde voor 12. Welterusten, en geen angst, uw regering waakt over u!~!

  Like

 7. @ rotsus1958 Drie lappen text en dan zeg jij dat wij achter ons toetsenbord zitten tjah .

  Like

 8. rotsus1958 // februari 22, 2018 om 17:21 //

  @hslot4,

  Beste……u heeft het gelijk geheel aan uw zijde, en sorry dat ik zoveel tekst neerplempte maarrrrr, nee laat ook maar.

  Heb ik reeds vermeld in een van mijn teksten!!

  Veel succes met klagen!!

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 9. paulzwueste // februari 22, 2018 om 18:21 //

  Horatius.
  Zou je zo vriendelijk willen zijn om “Koningshuis” voortaan niet meer met ’n hoofdletter te schrijven…?
  Bovendien bepaald dat verrotte criminele koningshuis niet het moment waarop het in NL “link” zal gaan worden.
  Als ze al de kans zouden krijgen om te vluchten naar die bananenrepubliek… zullen we ze in ieder geval daar vinden en berechten.

  Like

 10. antiislamnu // februari 22, 2018 om 22:11 //

  Ben net ff lekker op vakantie gegaan naar Canarische eilanden en ja hoor in het vliegtuig ff discussie gebracht op de islam invasie.
  Nou ik kan iedereen hier vertellen dat er niet een was die vond dat de islamisering de overhand nam toen ik ze wat feiten en nieuwtjes vertelde zoals dat sommige moskeeën gebeds oproepen met een geluidsinstallatie de wijk in roeptoeteren zoals in Alkmaar en dat er in denhaag Rotterdam en andere grote steden wijken waren die op de Gazastrook leken geloofde ze gewoon niet en zijden dat dat overdreven was .
  Dus ja nu weet ik gelijk wat er de volgende verkiezingen gebeurt niets dus.

  Like

 11. Ik hoop dat die manifestaties doorgaan en groeien, maar dit artikel geeft een te rooskleurig beeld. De betogingen zijn nog steeds klein, en antifa kan ze gemakkelijk blokkeren.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Tommy Robinson in Cottburg – de fascisten van de MSM vluchten met de staart tussen de benen
 2. Voel je het ? De populistische beweging verovert stormenderhand het Westen

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s