Nieuw

Mag ik even een paar uurtjes met deze teruggekeerde ‘Syriëgangers’ ?

‘Syriëgangers’, AD ? WTF ? Jihadisten ! Syriëgangers klinkt als vakantiegangers.

En dat is hoe dit volkshatende EU-provinciebestuur van Nederland ze behandelt.

Rotterdammers Houssaine Z. (29) en Saad C. (29) vertrokken eind 2015 richting Syrië, volgens Justitie om zich aan te sluiten bij de jihad. Sinds vorige week zijn ze weer terug in Rotterdam. Vanochtend moesten ze zich al verantwoorden voor de rechtbank in die stad. Ze kwamen echter niet opdagen en zwegen ook tijdens hun verhoor.

Ze kwamen niet opdagen ? Koppensnellende jihadisten, potentiële massamoordende serieverkrachters mogen gewoon vrij rondwandelen hier van Rutte’s jihadkabinet ? Vorige week kregen ze een geheel verzorgde All-inn reis naar Nederland op onze kosten en bij aankomst hier liet de marechaussee ze los op de bevolking.

Opeens was daar vorige week het persbericht van het Openbaar Ministerie: ‘Twee Syriëgangers aangehouden op Schiphol’. De Rotterdammers Houssaine Z. (29) en Saad C. (29) bleken kort daarvoor in Turkije te zijn aangehouden nadat ze zich daar bij een Nederlands consulaat hadden gemeld. Ze vlogen vorige week vrijdag onder begeleiding van de marechaussee terug naar Schiphol.

Vandaag kwamen ze niet opdagen bij de rechtbank, dus wie weet waar ze ondergedoken zijn en wat voor aanslag ze aan het voorbereiden zijn.

Justitie verdenkt de twee ervan ‘deel te hebben genomen aan de terroristische strijd in Syrië’. De twee Rotterdammers hadden echter vooralsnog geen behoefte bij hun zaak aanwezig te zijn. In een eerste verhoor bij de politie beriepen ze zich op hun zwijgrecht. ,, Maar we gaan het nog een keer proberen”, meldde justitie. Hun zaak gaat op 19 april weer verder.

Oh, we gaan het nog een keer proberen, op 19 april. Nou dan komt het vast goed. Als ze zich in de twee maanden tot die tijd tenminste niet opblazen in de Heineken Music Hall ofzo. Zwijgrecht ? Misschien moeten we ze eens wat pittiger ondervragen. Begin maar eens met ze onder hun voetzolen te kietelen. En laat ze vervolgens berechten in het land waar ze hun misdaden gepleegd hebben. Wedden dat ze daar wel praten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Mag ik even een paar uurtjes met deze teruggekeerde ‘Syriëgangers’ ?

 1. Dit kabinet met zijn beleid is totaal naast de realiteit…..het gevolg is de burgers voorliegen dat veiligheid niet in gevaar is…….en de praktijk die ze toepassen het tegendeel is van wat ze op het Binnenhof glashard beweren.

  Like

 2. templars2017 // februari 22, 2018 om 22:26 //

  We gaan het nog een keer proberen,……die is goed……en als ze nog maar eens niet opdagen ,wat dan,? dan zullen ze gezocht moeten worden ,wat een niet prioritaire zaak is ,dus conclusie laat ze maar lopen……net als bij ons ……….

  Like

 3. Als er wat gebeurd weten we wie we verantwoordelijk kunnen stellen. En dan door pakken a.u.b. Niet meer door laten regeren.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Nederlandse Overheid en Terugkerende Jihadisten | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s