Nieuw

Luierjihad – woedende Indiase moslims steken luiers in brand

Luier, Pixabay

Indiase moslims zijn woedend op het luiermerk ‘Pampers’ omdat de afbeelding van een kat op de luiers te veel zou lijken op de Arabische schrijfwijze van de profeet Mohammed. Zij kwamen massaal op straat en verbranden de verpakkingen.

Indiase moslims in de deelstaat Haiderabad zijn woedend op het luiermerk ‘Pampers’. De lijnen van de snorharen, neus, mond en het linkeroog in de tekening van een kat op de luiers zou immers lijken op de schrijfwijze van de naam van de profeet Mohammed in het Arabisch. Activisten van de islamistische groepering ‘Jihad-o-Shahadat’ hebben een formele klacht ingediend op het politiebureau van Dabeerpura.

Sceptr >>

Filmpje bij onder andere Metro.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Luierjihad – woedende Indiase moslims steken luiers in brand

 1. Moet Groen Links daar niet op reageren. Milieu terroristische moslims.

  Like

 2. jackvanderveen // februari 23, 2018 om 09:24 //

  Analfabetisme verrijkt de geest blijkbaar. Of zou het de lokale coke of qat zijn?

  Like

 3. woedende Indiase moslims steken luiers in brand, heb nog nooit een lachende moslim gezien.

  Like

 4. ongelovige // februari 23, 2018 om 12:24 //

  Adriaan Jansens. Er zijn best wel lachende mohammedanen. Zoals die vent in Duitsland die zijn 4 kindvrouwtjes mocht binnenhalen. Die lachte heel wat af. En vast ook al die turken die van nu af aan straffeloos de zaak mogen flessen door van ons belastinggeld in turkije huizen en hotels te bouwen.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1710154/het-riekt-naar-fraude-maar-toon-dat-maar-eens-aan

  Ik durf te voorspellen dat de mohammedanen steeds harder gaan lachen en de blanken steeds minder. Wilders heeft gelijk: we worden in ons eigen land gediscrimineerd. Staan alleen vooraan als het op betalen aankomt en staan achteraan als het op “krijgen” aankomt, zoals huurwoningen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s