Nieuw

Europe: The Rapid Spread of Dhimmitude

Although Europe is not part of the Muslim world, many European authorities nevertheless seem to feel obliged to submit to Islam in more or less subtle ways.

This voluntary submission appears to be unprecedented: Dhimmi, historically speaking, is the Arabic term for the conquered non-Muslim, who agrees to live as a second-rate, “tolerated” citizen, under Islamic rule, submitting to a separate, demeaning set of laws and the demands of his Islamic masters.

In Europe, submitting to the demands of Islam, in the name of “diversity” and “human rights”, has also been happening voluntarily. This submission to Islam is, of course, highly ironic, as the Western concepts of “diversity” and “human rights” do not exist within the foundational texts of Islam. On the contrary, these texts denounce in the strongest – and supremacist – terms those who refuse to submit to the Islamic concept of divinity, Allah, as infidels who must either convert, pay the jizya [“protection”] tax or die.

Gatestone Institute >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8712 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Europe: The Rapid Spread of Dhimmitude

  1. Zijn die twee andere figuren die bij Martin Schulz staan de ondervoorzitters met volmacht van het Europese parlement?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s