Nieuw

Diane Abbott Says She Was ‘Frightened’ by Enoch Powell’s Speech — But Half of Britain’s Coloured Immigrants Agreed With Him

Labour’s Shadow Home Secretary Diane Abbott invoked the late Enoch Powell MP’s infamous “Rivers of Blood” speech in an address on immigration, claiming she was “frightened” by the words of the renowned classicist, war veteran, and former Minister for Health.

The left-wing Member of Parliament — known for her finance-related gaffes and her own anti-white racism — would have been 15 years old when Powell delivered one of the most well-received speeches in the country’s political history.

She said today:

I remember Enoch Powell’s speech, I think I was in primary school, and I wasn’t following it in huge detail, but I do remember how I felt. People were talking about it even in school and I felt frightened. I didn’t quite know why, I didn’t know exactly what had been said, but I felt frightened.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s