Nieuw

Deense Volkspartij: dood IS-terroristen met Deens burgerschap

© IS

De immigratie-kritische Deense Volkspartij heeft een voorstel ingediend om Deense burgers die vechten voor de terroristische sekte IS te laten doden. Dat zegt de woordvoerder van de partij, Peter Kofod Poulsen, tegen Ekstrabladet. De partij wil informatie overhandigen aan Iraakse speciale eenheden, die dan de terroristen zullen opsporen en doden.

De woordvoerder van de Deense Volkspartij, Peter Kofod Poulsen, heeft verklaard dat zijn partij de IS-terroristen wil laten doden die naar het Midden-Oosten zijn gereisd.

Het speelt geen rol dat ze Deense staatsburgers zijn.

Dit moet mogelijk gemaakt worden door overhandiging van informatie van de Deense veiligheidsdienst aan Iraakse speciale eenheden, die vervolgens de terroristen kunnen opsporen en doden.

– Ik denk dat het belangrijk is dat we de beste omstandigheden bieden voor de strijdkrachten die aan onze zijde in Syrië strijden, zodat ze hun vijand kennen. Daarom zouden we informatie over de Deense IS -strijders moeten sturen, opdat ze kunnen worden geëlimineerd, zegt Peter Kofod Poulsen tegen Ekstrabladet.

– Op deze manier wordt ook de terroristische dreiging in Denemarken verminderd, aangezien deze terroristen niet naar Denemarken kunnen terugkeren en terroristische daden kunnen plegen.

De inspiratie is naar verluidt afkomstig uit Frankrijk, waar de regering aan de Iraakse special forces zowel namen als foto’s vrijgaf van Franse burgers die voor IS vochten.

Kritische stemmen zijn echter van mening dat het voorstel de rechtszekerheid bedreigt, omdat het zou betekenen dat mensen zonder proces worden geëxecuteerd.

Maar Kofod Poulsen is van mening dat niemand die bewust naar deze conflictgebieden gaat, onschuldig is.

Bron:

http://www.friatider.se/dansk-folkeparti-d-da-terrorister-med-danskt-medborgarskap

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/dansk-folkeparti-draeb-danske-is-krigere/7051101

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6375 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Deense Volkspartij: dood IS-terroristen met Deens burgerschap

 1. Fantastisch idee, maar hoe zit het met de teruggekeerde ‘Deense’ jihadies de dubbele paspoorthouders, worden die dan naar het conflictgebied gedeporteerd?

  Like

 2. scherpschutter1943 // februari 22, 2018 om 18:02 //

  Scherpschutter is van mening dat elke IS.strijder, met vrouw en kinderen geëxecuteerd moet worden. NIEMAND LATEN TERUG KOMEN. Doe je dat niet dan zullen de is.strijders en hun nazaten, gruwelijk wraak nemen op het softe zooitje. Voor mij is de kruistocht al begonnen. Te wapen, verdedig u zelf voor het nog later dan te laat is.
  Ook de inmiddels teruggekeerde IS.strijders, liquideren. Geen proces en geen gevangenisstraf. Dat is het enige dat echt helpt.

  Liked by 2 people

 3. “Kritische stemmen zijn echter van mening dat het voorstel de rechtszekerheid bedreigt, omdat het zou betekenen dat mensen zonder proces worden geëxecuteerd.”

  Je moet toch wel lef hebben om het “kritische stemmen” te noemen.

  Like

 4. templars2017 // februari 22, 2018 om 21:32 //

  Inderdaad hoe kun je kritisch zijn over dergelijk krapuul, en het is ook juist dat de kruistocht al begonnen is ,het is alleen nog niet echt zichtbaar maar dat is slechts kwestie van tijd……….
  Wat terugkeren betreft ,ze zijn vertrokken om een gesel over die regio te gaan slaan ,laat hen ten onder gaan aan hun eigen gesel ,terugkeren kan en mag geen optie zijn…….

  Like

 5. Marhammed // februari 23, 2018 om 06:14 //

  Vanwaar de lafheid om de teruggekeerden ter dood te veroordelen, en effectief ook uit te voeren? Het westen is te laks , zelfs om eigen burgers voorop te stellen en te beschermen tegen deze barbaarse achterlijke cultuur!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s