Nieuw

“Alle politiek correct links denkende gutmenschen zijn pedofiel, misbruiken vrouwen of hebben seks met dieren”

Zo kom der maar in! Ik dacht laat ik ook maar eens lekker stigmatiseren en meedoen aan het oud Hollandse spelletje ‘hokjesplaatsen’ iets waarvan ik zelf (en mede met mij vele andere) al decennia lang het slachtoffer ben. Ik heb een hekel aan asieleisers, stem al zolang als mogelijk op Fleur Agema en accepteer helemaal niets van licht getint tuig dat mij voor de voeten loopt. Conclusie volgens het in de titel van dit stukje benoemde geitenwollensokken gespuis is inderdaad : Ik ben een racist, nazi en meer van dat fraais, dus mag ik nu de bal eens de andere kant op koppen wanneer ik de kans hiervoor krijg?

Kinderen in vluchtelingenkampen worden seksueel misbruikt door oudere moslims maar ook door hulpverleners. Maakt dit nu alle hulpverleners pedofielen?

Vrouwen worden als hoer misbruikt door hoogwaardigheidsbekleders van hulporganisaties en na afloop nog even beklommen door het vrijwilligerskorps om vervolgens met een paar dollar weer naar huis te worden geschopt. Maakt dit van alle hulpverleners in de derdewereldlanden maar ook in de opvangcentra in Europa hoerenlopers of vrouwen onderdrukkers?

Wanneer er een dierenvriend de liefde voor het dier wat te letterlijk neemt maakt dit van al deze lui dan gelijk een Zoöfilie?

Ik dacht bij me eigen laat ik mijn gedachtekronkels hier maar eens spuien. Gedachten die bij mij opkwamen toen ik vanmorgen bij de staatsomroep op de radio hoorde dat er deze keer weer eens stront aan de knikker was bij het rode kruis. Een klein aantal misbruikers van deze hulporganisatie heeft zich laten pakken op het moment dat ze wat lol hadden met de plaatselijke bevolking. Mag ik nu dan de conclusie trekken dat al deze lui niet van de slachtoffers die ze moeten helpen af kunnen blijven? Of is dit de grootst mogelijk onzin?

Alhoewel ik het er mee eens ben dat mijn opmerking in de titel van dit stukje zwaar overtrokken is kun je het ook eens andersom gaan bekijken. Wie van jullie, beste lezers van Fenixx, die wel eens openlijk voor zijn mening is uitgekomen bij vrienden en/of vage kennissen heeft er niet gelijk de sticker ‘racist’ of  ‘nazi’ opgeplakt gekregen?

Wanneer je als eigenaar van een bedrijf geen Allah kruipers in dienst wenst te nemen dan discrimineer je toch? Zelf kom ik wat dat betreft regelmatig in de problemen enkel en alleen daar ik me mond niet dicht kan en wil houden en eenvoudigweg niets accepteer van mensen die hier niet thuis horen. Dan is de conclusie duidelijk terwijl deze drogredenen echt niet veel verschillen van de conclusies die ik nu eens over deze politiek correct links denkende gutmenschen heb getrokken. Ik kan hier nog wel even mee doorgaan, zo is het dan wellicht ook een logische conclusie dat ik met Pim Fortuyn in me achterhoofd ga concluderen dat alle linkse Nederlandse milieuactivisten potentiële laffe moordenaars zijn. En de conclusie dat elke islamiet in potentie een (zelfmoord) terrorist of laffe moordenaar is kan dan ook eenvoudig worden getrokken. Of plaats ik deze groepering beter in het hokje pedofiel of vrouwen onderdrukkers?

Alles wat ik hierboven geschreven heb wordt gezien als racistisch en met deze opmerkingen discrimineer ik mensen. Verder zet ik de hulpverleners in een kwaad daglicht en dit kun je natuurlijk allemaal niet maken. Het enige wat uiteraard wel gesteld mag worden is het ‘vaststaande feit’ dat iedereen die kritiek heeft op de islam, op politiek correct gezeur of over hulpverleners die hun hormonen niet de baas kunnen eenvoudigweg extreem rechtse haters zijn.

Ach ben der wel klaar mee en ik ga het toch nooit leren en snappen al helemaal niet.

Zo lang we dit zo maar goed blijven volhouden dan komt het helemaal goed met Nederland………………..

Met groet Bolo

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

3 Comments on “Alle politiek correct links denkende gutmenschen zijn pedofiel, misbruiken vrouwen of hebben seks met dieren”

 1. templars2017 // februari 22, 2018 om 22:22 //

  Als je niet weet in welk hokje ze te plaatsen is het in feite simpel, neem 1 hokje met de 3 verachtingen erop genoteerd ,klaar……………

  Like

 2. Slogans van de linkse kerk en aangesloten NGO’s:

  “Stop je leuter in een kleuter”

  “Met één van vier, meer plezier”

  De waarheid mag gezegd worden Bolo. En dat het een waarheid is, bewijzen de vele tienduizenden donateurs opzeggingen en stopzettingen subsidies.

  Liked by 1 persoon

 3. Shadow1100 // februari 23, 2018 om 15:34 //

  Het toppunt van pedophelie:
  Kijken in de container van de Bloemenhove(abortus)kliniek of er nog iets leuks tussen ligt….
  (ik schaam me!)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s