Nieuw

Seventeen Turks land on Greek beach; media say they seek asylum

Pixabay

ATHENS: Seventeen Turkish nationals landed on a beach on a Greek island close to Turkey on Monday, a coast guard official said, and Greek media said they had asked for political asylum.

The group were rescued from a beach on the small Aegean island of Oinousses, less than 10 miles from Turkey’s western coast and next to Greece’s Chios island, a gateway for thousands of refugees and migrants to Europe.

Skai TV, without citing sources, said the group of seven men, four women and six children included teachers who feared persecution in the political crackdown in Turkey that has followed a failed coup attempt in 2016. Other media said the group included judges and civil servants.

Read more:

http://www.arabnews.com/node/1250446/world

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5834 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: