Nieuw

Referendumdebat

screenshot You-Tube

Eigenlijk is het alleen voor idioten die denken dat we in een democratie leven, en dan loop je toch wel een halve eeuw achter qua mentale ontwikkeling, wij hebben er dan ook geen aandacht aan besteed.

Maar het is een ideale gelegenheid voor populistische narcisten om zich te profileren alsof we niet al sinds 1 juni 2005 bezet zijn door een vijandige entiteit, het Evil Empire. Misschien krijgen ze volgende keer dan toch weer een kamerzetel ondanks dat ze niks bereiken, voor ons, voor henzelf levert het toch al snel – een schadeloosstelling (jawohl) – van een ton per jaar op.

Een illegale bezettingsmacht, of dat nou een militaire of een bureaucratische is, kan doen wat ze wil, en verwijder je niet in een rechtbank, stemhokje, of  in een horig deelstaat-parlementje van dat Centraal gestuurde Rijk. Sla eens een geschiedenisboek open als je me niet gelooft.

Omdat u het misschien wel leuk vindt, wij kunnen er helemaal niks mee:

Toen we dat ‘geschiedenisboek’ daadwerkelijk opensloegen kwamen we wel een echt voorbeeld van ultieme Volkswil tegen, en dat ging keurig zonder tussenkomst van verlammend en vertragend gezeik over een referendum, het is ons niet bekend of daar hooivorken aan te pas kwamen en of het waardeloze vod ook ondertekend was door gore Ottomanen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8697 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Referendumdebat

 1. Ik heb mezelf geestelijk moeten verkrachten om het debat over het referendum vraagstuk te kunnen volgen. Het was TE gênant voor woorden. Dat jongetje van D66, die arrogante smoel van die Zweedse, die meeheulende NSB’ers van het CDA, VVD, en CU – hoe in-en-in slecht moet je zijn om je volk zo te verloochenen. Er bestaat géén gepaste straf voor deze Farizeeërs dan de strop.

  Liked by 3 people

 2. Bob Fleumer // februari 21, 2018 om 13:32 //

  Ik heb ook met grote weerzin het debat over de afschaffing van ons referendum gezien, het feit dat dit soort mensen aan de knoppen zit vervult mij met afschuw tot in het diepst van mijn wezen wat een irritante vertoning was dat!

  Liked by 1 persoon

 3. De kartelpartijen houden niet van democratie, fascisten hebben de naam, maar D666, pvfa, vvd, cda en gl zijn geen haar beter,

  Like

 4. Ben benieuwd wanneer de farizeeërs tegen de muur komen te staan.
  Trouwens wel passend, om het schilderstuk van Francisco de Goya te plaatsen, een van de opstandelingen tijdens Napoleon die gefusilleerd werd. Het uitbeelden van een patriot die tegen het systeem was dat werd ingevoerd.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Het dédain van de macht voor het volk van Nederland | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s