Nieuw

Nijmegen is gevallen – Burgemeester Bruls sommeert Nederlanders niet meer alleen naar buiten te gaan

Nijmegen straatview, vanuit een weiland

Als alternatief voor een kogelvrij vest wordt een boerka aangeraden, dan heb je én niks te vrezen van de knokploegen van de overheid én niet van straatjihadi’s, shariasocialisten of antifanazi’s waar Nijmegen zo rijkelijk mee gezegend is.

In 2014 liep Bruls nog als linkse volksmenner voorop om aangifte te doen tegen Geert Wilders die gevraagd had om minder criminele Marokkanen, nu moet hij toegeven dat onder zijn leiding Nijmegen een criminele puinhoop is geworden waar Nederlanders niet meer alleen over straat kunnen, om die reden heeft de gemeenteraad besloten dat hij zijn heilzame werken nog 6 jaar mag voortzetten. Hij raadt Nederlanders aan geen contant geld te pinnen tenzij in groepsverband zodat ze elkaar kunnen verdedigen, hij zegt nog net niet dat winkels, restaurants en snackbars in de avonduren moeten sluiten, maar raadt ze wel aan extra alert te zijn omdat ze elk moment overvallen kunnen worden.

Een politiewoordvoerder vertelt aan de Gelderlander – om de bevolking rustig te houden – dat agenten de komende tijd extra gaan patrouilleren en dat er extra rechercheurs ingezet gaan worden, terwijl net vandaag duidelijk geworden is dat de politie alleen nog het bed uitkomt om iftars bij te wonen en de rest van de tijd kwijt is om de narcostaat van de Oranjes te verdedigen tegen concurrenten.

Bruls ‘neemt de situatie erg serieus, vooral omdat de buit van de meeste van deze overvallen en berovingen vaak “verwaarloosbaar klein is”, terwijl de impact op de slachtoffers groot is. “Dat maakt dit dubbel ernstig”, aldus de burgemeester.’

Intimidatie-jihad dus. Het gaat niet om de buit, het uitvoeren zoals bevolen door Mohammed in de koran van soera 8.41 om de ongelovigen te beroven, wat dus perfect legaal is voor een mohammedaan, maar om dat andere gebod van Mohammed aan zijn volgelingen om terreur te zaaien in de harten van de Nederlanders; soera 8.12.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

9 Comments on Nijmegen is gevallen – Burgemeester Bruls sommeert Nederlanders niet meer alleen naar buiten te gaan

 1. Hij raadt Nederlanders aan geen contant geld te pinnen tenzij in groepsverband zodat ze elkaar kunnen verdedigen, hij zegt nog net niet dat winkels, restaurants en snackbars in de avonduren moeten sluiten, maar raadt ze wel aan extra alert te zijn omdat ze elk moment overvallen kunnen worden.

  Inderdaad Nijmegen is de eerste van de middelgrote Nederlandse steden die door islam terreur/ dreiging gezwicht is, welke burgemeesters geven ook dezelfde raadgevingen aan hun burgers. O de term burgervader dat vond ik al een hyperbool van buitencategorie.

  Liked by 1 persoon

 2. scherpschutter1943 // februari 21, 2018 om 10:34 //

  wordt toch tijd dat ik een pistool aanschaf. Er mee omgaan kan ik al en de bereidheid mijn aanvaller om te leggen met een kopschot of nekschot heb ik ook al.

  Liked by 1 persoon

 3. polderboy // februari 21, 2018 om 10:56 //

  Hier de directe link naar het oorspronkelijke artikel:
  https://wnl.tv/2018/02/20/nijmeegse-burgemeester-roept-op-s-avonds-meer-alleen-gaan-pinnen/

  Lees dat er extra rechercheurs worden ingezet (die er niet zijn).
  En ze hebben sowieso elke winter een piek aan overvallen daar.

  Gelukkig is het dus normaal daar, wat goed uitkomt, want die extra rechercheurs zijn er niet, schiet de ambtelijk bestuurders nu net te binnen.

  Nou, succesvolle straat jihad toegewenst dan maar…

  Like

 4. Link staat gewoon in het stukje hoor, onder ‘Bruls’ 😉

  Like

 5. U komt aangifte doen? U bent bestolen bij de pinautomaat door een paar jongens met een bontkraag? Kunt u dat bewijzen? Heeft u foto’s of film? En u heeft ook geen verwondingen? Nou, dan kunnen we niets voor u doen, goedenmiddaaaaaaaag

  Like

 6. Voor een aangiftewaardige aangifte dient u bewijzen te overleggen van feiten en omstandigheden want anders gaat er in de afhandeling veels te veel werk zitten.

  Like

 7. Ik geef scherpschutter groot gelijk zouden alle mensen moeten doen omdat we van de politie, of als er al arrestaties worden gedaan door het OM, nauwelijks of niet wordt gestraft.
  Dus ja, mijn leven is mij meer waard dan dat van de overvaller.

  Like

 8. https://www.ed.nl/helmond/politie-zoekt-daders-van-ernstige-beroving-op-vrouw-bij-lidl-in-helmond~a6d8585f/

  Het Eindhovens dagblad publiceerd om hun motiverende redenen geen beschrijving, de politie wel, na twee maanden…(De BLANKE hoofdredactrice van het Eindhovens dagblad is mogelijk een vrouw van Ali Hassan Lik my prik my trouwens…en het Eindhovens dagblad is net als de hele Wegenergroep via constructies eigendom van house of Saoed….dus verwacht geen opbjectieve berichtgeving maar het zijn gewoon collaborateurs van Islam.

  dit is slechts een van de vele gevallen die dagelijks in ons land plaats vinden en niet worden gepubliceerd, en tja, wie weet dan dat er iets is gebeurd….en wie o wie kan zich twee maanden na datum nog alle details herrinerren? Het is alsof men de daders niet wil vangen, want anders zou er diezelfde dag nog een oproep naar het publiek plaats vinden.
  Dit is structureel fout bij de politie, dat maanden later getuigen zoeken en summier pas dan een beschrijving geven van daders….hadden ze binnen 24 uur gezegd dat er drie getinte figuren gekleed in een rode, een witte en een blauwe jas werden gezocht dan hadden getuigen mogelijk de schoenmaat nog kunnen vertellen…

  Het verkopen van een gevoel van veiligheid door de bijwerkingen en het falen te verzwijgen kan misschien worden gezien al een vorm van oplichting. Misschien is het dat ook wel.

  Ik snap het niet: wel kliklijnen om bijstandsmoeders aan te geven die af en toe een keer iemand uitnodigen voor een beurt of iets op marktplaats verkopen en dan niet de achterbakse burger betrekken bij opsporing van dit soort roof misdrijven? Nee, er is geen reden om zo lang te wachten met een oproep, enkel het downplayen van het probleem is de oorzaak.

  Maar goed, bij mij in de straat zijn er bijna 40 komen wonen in de afgelopen 2 jaar, dus gezien er nog geen daders in het vizier zijn misschien een idee om alles nieuw en fruitig een keer extra te bekijken…..

  Gezien de hoeveelheid misdrijven in mijn directe omgeving waarvan ik me bewust ben en de manier waarop alles word weggemoffeld word het tijd voor fase oranje, alles barricaderen en met lange stok en rauwe varkenspoot de deur voortaan uit.

  Ons land is in een stroomversnelling aan het komen qua misdaad, en politie weet het, politiek wil het niet weten en de pers laat het ons, om hun motiverende redenen niet weten.

  Weet je wat, ik ga zelf nadenken en oplossingen bedenken. Zo werkt een samenleving niet meer, en onze “samenleving” functioneerd niet meer voor de helft. En straks als de temperatuur stijgt komt SHTF. Dan komen de nu geacclimatiseerde mormels bij schemer de straten overnemen. En de politie, die is straks mooi centraal georganiseerd en prima te bereiken, alleen dat komen om ellende te voorkomen, dat stukje ligt echt bij mij en u. Bescherming is preventief, een PV opmaken een andere vrom van te laat komen excuseren.
  Een pv schrijven kan een tweede klasser, althans een die nog niet game verslaafd is.

  Welkom in mijn land, welke randdebielen riepen dat ook al weer?

  Liked by 2 people

 9. Shadow1100 // februari 22, 2018 om 11:19 //

  Adv. Marktplaats:
  Aangeboden t.e.a.b. een land gedeeltelijke gelegen onder de zeespiegel. Tot enkele jaren geleden zeer goed onderhouden. Vooral zeer geliefd bij arabisch sprekend volk en mensen met een licht getinte of donkere huidskleur.
  Gratis geld, gratis woning, gratis inboedel, gratis gezondheidszorg en de mogelijkheid om minstens 1 maal per jaar in het land waaruit u uit onveiligheid bent gevlucht op vakantie te gaan.
  Werken en enigszins aanpassen echt niet noodzakelijk.
  De oorspronkelijke autochtone bevolking zal compleet uit het straatbeeld verdwijnen zoals nu al in vele wijken het geval is.
  De huidige, nog geldende, wetgeving zal binnenkort worden vervangen. De enige bron van wetgeving wordt de ‘Sharia’ en de Hadith, de uitspraken en leefregels van de profeet mohammed.
  De koran wordt straks beschouwd als dé grondwet.
  De partijen waar nog op gestemd kan worden zijn Denk en D66. De eerlijkheid gebiedt mij u te zeggen dat D66 àbsoluut niet te vertrouwen is.
  Andere politieke partijen en oppositiegroeperingen zijn verboden.
  De democratische monarchie met ons parlementaire stelsel zal verdwijnen en veranderen in een absolute monarchie bestuurt door de zichzelf benoemde koning Kuzu. Deze koning regeert dan via een ministerraad, waarvan de belangrijkste posten worden bekleed door vooraanstaande leden van de koninklijke familie.
  Godallahmachtig…….

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Geen Turkse mega haatkazerne in Nijmegen!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s