Nieuw

Myths About Slavery and Lynching

The truth can help set us free.

References to slavery and lynching are a powerful way to shame whites. We must therefore know the truth about these practices.

First, of the estimated 12,000,000 blacks who were brought to the Western Hemisphere, only some 500,000 were brought to what became the United States—about 5 percent. [i] It was not necessary to import more than that because slave population grew naturally. [ii]Whereas most American slaves died of old age, life expectancy on a Caribbean sugar plantation was often seven to nine years. Many owners in South America also worked their slaves to death. [iii]

Muslims imported more black slaves to the Middle East and over a longer period than North Americans did, but there are few blacks in the region today. [iv] That is because Muslims frequently castrated slaves, [v] and when Muslim owners impregnated black concubines, they often killed the babies. [vi]

American Renaissance >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s