Nieuw

Iraanse politicoloog waarschuwt Europa voor plotselinge overname door islam

Dr. Majid Rafizadeh, een gelauwerde Iraans-Amerikaanse ‘Harvard’ politicoloog, auteur en veelgevraagd TV-analist, tevens president van de International American Council on the Middle East, waarschuwt het Westen en met name de Europese landen dat hun samenlevingen stapsgewijs worden ondermijnd door de islam, en de totale overname heel plotseling, gruwelijk, en binnen zeer korte tijd kan plaatsvinden. Als voorbeeld geeft hij de islamitische revolutie in zijn thuisland Iran. Moslims in Europa passen hier exact dezelfde tactieken toe, stelt hij. ‘Het Westen en niet-islamitische landen kunnen deze geschiedenisles maar beter serieus nemen, want dit kan op ieder moment gebeuren… Op het moment dat jullie politici zich meer zorgen maken over hun populariteit dan over de toekomst van jullie land, is het gebeurd met jullie.’

De eerste Iraanse generatie die na de islamitische revolutie opgroeide wordt de ‘verbrande generatie’ genoemd, omdat zij niets anders hebben gekend dan de wreedheid van een islamistisch-theocratisch regime. Die wreedheid bestond –en bestaat nog steeds- onder andere uit massa executies, het invoeren van zeer beperkende barbaarse wetten, het hersenspoelen en indoctrineren van kinderen en jongeren met de (extreme) islam, en het hele volk via de media en moskeeën.

XanderNieuws >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Iraanse politicoloog waarschuwt Europa voor plotselinge overname door islam

 1. Hij heeft gelijk. Het gaat heel lelijk worden. Let op erdogan, als wij op onze bestemming zijn aangekomen stappen we uit de trein die democratie heet, de moskeeen zijn onze kazernes en de gelovigen onze soldaten. Er zijn 100-duizenden turken hier en elders in Europa, die makkelijk voorbereidt kunnen worden, zie ook de dubbele agenda van denk en de veranderende preken van de imams. De turkse min. van BZ heeft al gedreigd met religieus geweld en Nederland heeft geen ambassadeur meer in turkije. 2023 wordt het ottomaanse rijk herdacht en kijk eens hoe hij nu bezig is. Hij noemt nu al het ottomaanse rijk als hij bezig is met operatie olive branche en het ziet er naar uit dat hij niet te stoppen is. Het broeit overal in Europa. Nooit gedacht dat ik me hier zorgen over zou maken.

  Liked by 3 people

 2. antiislamnu // februari 21, 2018 om 22:38 //

  Deze man heeft 100% gelijk onze nep leiders zijn compleet incapabel en begrijpen echt niet hoe islam in elkaar zit.
  Met islam valt niet te praten om het simpele feit dat zij volgens de koran heel de wereld moeten veroveren en alle ongelovige gedood moeten worden.
  Onze achterlijke nep leiders denken dat er ook een gematigde moslim versie a la een soort Europese islam is of in de maak of zo.
  Maar zoals aanstormend islamitisch groot leider Erdogan zegt islam is islam er bestaat geen gematigde islam.
  De moslims roeptoeteren er lustig en openlijk op los dat ze ons gaan domineren en dat ze heel west europa gaan overnemen in moskeeën worden openlijk haat en jihad preken gehouden op koran scholen worden kinderen gehersenspoeld met islamitisch vergif.
  En wat doen onze nep leiders helemáál niets behalve nog meer asielparasieten binnen halen.
  En het volk beliegen en bedrieglijk degenen die nu aan de macht zijn zijn de NSB ers van de toekomst.

  Liked by 1 persoon

 3. Er komt een tijd dat de revolutie losbrandt en het automatisch geweervuur gericht op het Binnenhof geopend wordt.

  Like

 4. ongelovige // februari 22, 2018 om 00:19 //

  Europees parlement toont haar ware, antisemitische gelaat en weigert tentoonstelling Israëlische spotprenten over Iran. Liever kruipt zij de mohammedanen diep in de reet.

  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/02/iran-kritische-cartoons-te-controversieel-voor-europees-parlement-589045/

  Liked by 1 persoon

 5. Ik heb er een mooi tweetje over gemaakt.
  Tot nu toe 7100 “impressies” en 63 retweets.
  Link:

  Like

 6. Karel Dokter // februari 22, 2018 om 10:22 //

  Hoe groot is de kans dat die Rafizadeh taysir bedrijft en jullie en het westen in slaap sust..???
  Iemand daar rekening mee gehouden? Is M.R. soms ook belijdend moslim?
  http://web.archive.org/web/20130605152306/http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index7a39.html?pagina=11833

  Like

 7. Een waarschuwing uit onverdachte hoek. Ditmaal geen z.g. populist maar een expert in dit soort radicale religieuze zaken.

  In Berlijn, Brussel en Straatsburg hebben ze echter totaal andere prioriteiten: hoe krijgen we de voormalige Oostbloklanden zo gek dat ze ook ongelimiteerde aantallen moslims toelaten in het kader van hun omvolkingspolitiek?
  Vooralsnog blijven die landen hardnekkig weigeren zich te laten bezetten door militante moslims en gelijk hebben ze.

  Toch zijn er bepaalde signalen dat de bevolking van met name in Duitsland het niet langer meer pikt dat hun land wordt overstroomd door nepvluchtelingen die er openlijk prat op gaan dat zij op kosten van de Duitse verzorgingsstaat hun 3 of zelfs 4 vrouwen hierheen kunnen halen en hier een soort commune kunnen stichten met talloze kinderen zonder enige vorm van arbeid te verrichten. Een excuus zou kunnen zijn structurele rugklachten vanwege het copuleren met meerdere echtgenotes.

  Het is de complete waanzin ten top en overstijgt nu zelfs het Duitse schuldcomplex n.a.v. de Holocaust wat een basis zou kunnen zijn voor het ruimhartige toelatingsbeleid voor alle behoeftigen en ontheemden vanwaar ook ter wereld.

  Aan alles is een grens. Als de moslim de brutaliteit heeft om openlijk te verkondigen dat hij hier parasiteert en zijn achterlijke religie als basis en excuus gebruikt wordt er een zekere limiet overschreden op de gebieden van tolerantie en verdraagzaamheid.

  Figuren als Timmermans, Merkel en Juncker moeten ter verantwoording worden geroepen vanwege hun schandelijke, zelfvernietigende politiek van de open buitengrenzen van de EU en hun voortdurende hetze tegen Rusland i.p.v. openlijk stelling te nemen tegen een dictator zoals Erdogan.

  In Rotterdam werken de Linkse partijen nauw samen met DENK om één blok te vormen tegen de PVV en Leefbaar Rotterdam in aanloop naar de komende gemeenteraadsverkiezingen.

  Een beter voorbeeld van openlijke collaboratie met de politieke, dus radicale Islam kan niet worden gegeven.
  De vergelijking met de NSB is hier zeker op zijn plaats.
  Collaboratie met de bedoeling hier de staatsvorm te veranderen, steun te verlenen aan een totalitaire ideologie zoals de islam is een vorm van landverraad.

  Er moet een einde komen aan het schrikbewind vanuit Brussel en Berlijn.
  Hongarije en Polen vervullen nu een voorbeeldfunctie om onder dit juk uit te komen.
  Dat er meer landen mogen volgen met de aantekening dat een land als Nederland zeker niet het voortouw zal nemen. Met al haar beslissingen kijkt onze regering immers met een schuin oog naar Berlijn.
  Alleen met de val van Merkel kan Europa nog het komende onheil afwenden.

  Op een bloedige burgeroorlog zitten wij namelijk niet te wachten, wel op een totale koerswijziging t.a.v. de religieuze baardmannen in Mekka die alles nauwgezet regisseren (ook de vluchtelingencrisis) om geheel Europa om te vormen tot een Europees Islamitisch Kalifaat.

  Liked by 3 people

 8. scherpschutter1943 // februari 26, 2018 om 23:29 //

  Ik ben geen pessimist maar een realist. De praktijk laat zien dat we al te laat zijn en dat de macht in Europa, dus ook in nederland al door de moslims is overgenomen. Ook op dit forum denkt men dat er een verzetsbeweging in NL zal ontstaan. Dat is helemaal niet waar. Niemand durft hierin het voortouw te nemen. Ook de politici van de PVV en het FvD niet. Allemaal maar politiek correct blijven. Meneer KUzu van DENK voelt de situatie heel goed aan. Hij heeft nu al een lijst van namen die als eerste aan de beurt zijn voor vergelding, als de moslims op zijn signaal in nederland tot geweld overgaan. Helaas hebben de autochtone Nederlanders een aantal dingen niet om zich met succes te verweren. We hebben geen leiders, geen organisatie en geen wapens. Onze huidige leiders, mark rutte voorop, zullen zich tot het uiterste verzetten om het vollk zich te laten verenigen in een gewapende weerstandsbeweging. Zij laten ons liever knechten onder de moslimknoet. Schrale troost voor ons. Hij zal eerste aan de hoogste boom worden gehangen en om zn moeder schreeuwen. Op het nl.leger hoeft het volk ook niet te rekenen. Dat zijn beroepssoldaten voor de centen en geen krijgers. Ze durven niemand te doden alleen op afstand met de ogen dicht. En als er eens een schot valt, hebben ze direct allemaal PTSS en willen een vergoeding en therapie. Daar moeten we dan de oorlog mee winnen. Moslims zijn gdharde moordenars, wen er maar aan en mak at je weg komt zolang het nog kan. Zeker de joden in nederland dienen zo spoedig mogelijk te vertrekken naar Israel..
  De nl.regering deed in de 2e wereldoorlog pecies hetzelfde als wat er nu staat te gebeuren. Meewerken aan de vervolging van joden

  Liked by 1 persoon

 9. scherpschutter1943 // februari 26, 2018 om 23:29 // Jij hebt jouw laatste zin niet af gemaakt, en daarom doe ik het maar even: “Meewerken aan de vervolging van joden en het eigen volk!

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s