Nieuw

Ik heb een probleem en

dat moet jij oplossen. Daar komt het zo’n beetje op neer. Frankrijk heeft vorig jaar “De Jungle van Calais” ontruimd maar inmiddels zitten er “naar schatting” alweer 600 illegalen.

Eind januari hebben de Britse premier Theresa May en de Franse president Emmanuelpenmanship-2561217_640 Macron een supplement bij het le Touquetverdrag getekend. Dit verdrag is in 2003 ondertekend en zorgt ervoor dat de Fransen en Britten samenwerken op het gebied van grensbewaking bij Calais. En nu is er dus een supplement, een inlegvelletje zeg maar. Zo is onder meer de Britse grens naar Frankrijk verplaatst. In dit verdrag is oa. afgesproken dat de Britten meer geld zullen bijdragen voor het beveiligen van de transportroutes en grensbewaking in Calais.

Waarom is dat nou zo bijzonder ? Nou het is zo’n beetje als een Fransman die met een Engelsman uit eten gaat, na het opdienen van het hoofdgerecht neemt de Fransman een hap en weet dat vervolgens al kokhalzend nog net op tijd uit te spuwen om het vervolgens met een stalen gezicht aan te bieden aan de Engelsman; “hier, dit moet je echt even proeven !”

Frankrijk heeft een groot aantal illegalen binnen haar grenzen, die illegalen willen helemaal niet in Frankrijk zijn want ze willen naar Engeland. Je zou denken dat Frankrijk dan een probleem heeft, uiteindelijk zijn zij niet bij machte geweest ze tegen te houden bij binnenkomst en ze waren en zijn ook niet bij machte om ze uit te zetten. Maar omdat ze eigenlijk naar Engeland willen worden ze nu dus het probleem van Engeland gemaakt !

Dus als ik een muizenplaag in huis krijg dan kan ik de buurman/vrouw op laten draaien voor de kosten van verdelging ? Snap ik het zo goed ? Vergeet daarbij niet dat alsturd-146305_640 honderden mannen en een paar vrouwen en kinderen langere tijd in een gebied bivakkeren ze niet alleen aan eten en drinken moeten zien te komen maar dat ze ook poepen en piesen. Enig idee wat een smeerboel dat wordt ? Het lijkt voor de hand liggend dat dit een probleem vormt voor de volksgezondheid. De Franse volksgezondheid wel te verstaan !

Door de buitengrenzen niet of nauwelijks te controleren lopen in Europa tienduizenden zo niet honderdduizenden gelukszoekers vrij rond. Deze vormen een steeds groter probleem. Wanneer wordt dit probleem nou eens bij de wortel aangepakt? Met een actief uitzettingsbeleid? Inrichten van Fema-kampen naar Amerikaans model, illegalen daarin plaatsen totdat ze meewerken aan uitzetting naar het land van afkomst. Niet meewerken ? Prima dan blijf je onder sobere omstandigheden in het kamp (of indien nodig kampen) net zolang tot je wel meewerkt. Het werkt twee kanten op, het ontmoedigt anderen om dezelfde weg te gaan, de toestroom droogt dus op, en na verloop van tijd gaan de illegalen in de kampen vanzelf meewerken.

Natuurlijk, Linkse politici zullen direct gaan gillen en de vergelijkingen met de oorlog en de Duitse concentratiekampen zullen ons om de oren vliegen. Alleen in tegenstelling tot de Duitse kampen komen de toekomstige bewoners vrijwillig ! En dat is een meer dan fors verschil nietwaar ? Daarbij is er een manier om eruit te komen mits je teruggaat naar waar je vandaan kwam. Moeilijk ? Het lijkt mij kinderlijk eenvoudig ! Zelfs een luizenmoeder zou het kunnen bedenken 😀

boredom-1977519_640Tijl Uylenspiegel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

8 Comments on Ik heb een probleem en

 1. trebor2110 // februari 21, 2018 om 14:51 //

  Dus als ik een muizenplaag in huis krijg dan kan ik de buurman/vrouw op laten draaien voor de kosten van verdelging ? Snap ik het zo goed ?

  Bijna Tijl het betreft een rattenplaag

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // februari 21, 2018 om 15:20 //

  Wist eerlijk gezegd niet dat er zoveel van die kampen waren in Amerika trebor.

  Like

 3. antiislamnu // februari 21, 2018 om 16:38 //

  Ze gaan die buitengrenzen nooit sluiten want ze willen juist nog heel veel meer asielparasieten staat allemaal zwart op wit in het Europese draaiboek van de waanzin.

  Like

 4. Europese Wetgeving dichtgetimmerd door:
  corrupte regeringsleiders met ondertekenen van Verdrag Lissabon en Maastricht in 1975-1979 en alle latere ondertekeningen.
  Bij elk verdrag kwamen na onderhandelingen en langdurige vergaderingen steeds meer bijlages die ondertekend werden tot op de dag als vandaag is alles besloten en getekend, zonder enige tegenwerking, omdat er eerst werd gezorgd dat in bijna elke lidstaat de elite aan de macht zou zijn.

  Like

 5. Wat nu zeuren over concentratie kampen. Israël heeft dat na de oorlog ook over genomen en verbeterd net zoals de muur naar Berlijns model. Dus daar kan en mag je niet over zeuren. Gewoon opbouwen en beginnen met deportatie.

  Like

 6. Liked by 1 persoon

 7. Tijl Uylenspiegel // februari 21, 2018 om 23:07 //

  (filmpje) “Than police fight with refugees” Nee malloot het zijn allesbehalve refugees want ze bevinden zich in veilig gebied, er is geen enkele aanleiding om nóg verder te vluchten, sterker nog als ze al een reden hadden om te vluchten zijn ze wel érg ver van huis vindt je ook niet ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s