Nieuw

Homokoppel: “Telkens zijn het allochtonen die ons lastig vallen”

“Ik ben bedroefd dit te moeten zeggen, maar telkens als we zo’n incident meemaken, is het met jongeren met een migratieachtergrond. Ik wil niet veralgemenen, maar wil wel een kat een kat noemen.” Rechtenstudent Jasper Van Steenbergen getuigt over de homohaat die hij bijna dagelijks moet slikken.

Jasper Van Steenbergen is een Antwerpse rechtenstudent en ruim 2 jaar samen met zijn vriend. In een opiniestuk in De Standaard vertelt Jasper hoe hij en zijn vriend voortdurend slachtoffer worden van agressie vanwege hun geaardheid. Bij elk incident waren jongeren met een migratieachtergrond betrokken.

Sceptr >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9275 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Homokoppel: “Telkens zijn het allochtonen die ons lastig vallen”

 1. Het is spijtig dat dit gebeurt, die foto ook gaan ze naar opgehangen medemensen kijken
  Maar andere mensen zijn ook het doelwit,ik Ben al paar maal voor blonde Hollandse hoer uitgescholden en dit door dames ,moet je bij hun moeder doen staan er zo 20 familieleden bij
  Bij mij stonden grote Hollandse kerels te kijken met hun armen over elkaar

  Liked by 1 persoon

 2. Claudia M. // februari 21, 2018 om 21:07 //

  Q; “Ik geloof in de multiculturele samenleving, waarin iedereen zichzelf kan zijn, en iedereen gerespecteerd wordt. De samenleving zal multicultureel zijn, of ze zal niet zijn”

  Ze zal dus niet zijn.

  Horende doof – ‘Jullie zouden beter dood zijn’ en ‘jullie gaan naar de hel’ – en ervan uitgaande dat de islamitische vlag fier op de kop gedragen werd door deze heksen, ook nog ziende blind! Een volledig teken van; “jij smerig ondermens” is op je schoen tuffen.

  De islamitische boekjes laten er geen enkele twijfel over bestaan wat er met mensen moet gebeuren, indien deze niet in het islamitische straatje passen en daar ben jij er eentje van knul! Wakker worden, wordt alsjeblieft wakker?

  Like

 3. Scrutinizer // februari 21, 2018 om 22:33 //

  @Yvonne,
  U kan overwegen te antwoorden in de trant van “Mij wil men tenminste nog neuken. Als ik later oud en lelijk wordt, zal ik me uit schaamte ook onder een burka verbergen”.

  Maar wat overigens aan te bevelen valt, is gewoon niets te zeggen, maar dan ook helemaal niets en dat vol te houden. Ook als je dan te horen krijgt “Hey! Ben je soms doof of zo?” gewoon verwonderd kijken. Zo met een blik van “had ik jou toestemming gegeven om het woord tot mij te richten?”. Net zoals ik ook niet ga praten met pakweg een blaffende hond, doch alleen verbaasd, alert en bovenal minachtend gadesla wat die primitieve levensvorm doet en verder alleen “lawaai hoor” maar er niet op reageer met een Nederlandse volzin, zo zeg ik ook geen woord tegen schoften allerhande (overigens ook autochtone – ik bedacht dit ooit als tiener voor de massaimigratie goed en wel op gang kwam).
  Doorgaans houdt het dan snel op omdat ze geen vat op je krijgen en voor hen de lol er dan al snel af is.Bovendien geef je dan impliciet te kennen dat je hen slechts als lucht ziet of als een soort blaffende poedel en dat vinden ze vooral zlf genant, (Nochmaals: dat werkte zowel destijds bij autochtonen als tegenwoordig ook bij de nieuwkomers).

  Like

 4. antiislamnu // februari 21, 2018 om 23:17 //

  Volgens mij zijn er veel homo’s die vluchtelingen geen probleem vonden gordon en andere televisie sterren waarvan de helft homo is vonden het geweldig men riep zelfs op om ze in huis te nemen.
  Likkebaardend zagen zij de nieuwe hoorde schandknaapjes al binnen komen maar helaas deze lading is toch iets anders dan de twee generatie Marokkaanse schandknaapjes die men gewend is te berijden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s