Nieuw

Geloofsgenoten mishandelde Zwolse voetbaltrainer willen gerechtigheid

Door: Sander Zurhake

Het geduld binnen de Miesbahoel Islam Moskee in Zwolle raakt op. Nu hun geloofsgenoot Uwais Goelab tot twee keer toe is mishandeld – de laatste keer voor het oog van kinderen – en er nog niemand is opgepakt, heeft het vertrouwen in de politie een deuk opgelopen.

Het broeit in de gemeenschap rondom de Miesbahoel Islam Moskee in Zwolle, waartoe de mishandelde voetbaltrainer Uwais Goelab (22) behoort.

Goelab werd vorige week op het sportpark van SV Zwolle tijdens de training van zijn jeugdteam in elkaar geslagen door vier of vijf nog onbekende jongeren van buiten de club. Het was de tweede keer dat Goelab werd belaagd; in december vorig jaar was het al raak in de WRZV-hallen na een incident rond een gebroken kettinkje tijdens een zaalvoetbalwedstrijd.

Lees verder:

https://www.ad.nl/binnenland/geloofsgenoten-mishandelde-zwolse-voetbaltrainer-willen-gerechtigheid~a09b7f75/

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5834 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Geloofsgenoten mishandelde Zwolse voetbaltrainer willen gerechtigheid

 1. dat ze elkaar maar afmaken .wij mogen toch niets zeggen of veel minder doen

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // februari 21, 2018 om 12:00 //

  Er zit ongetwijfeld meer achter dan nu naar buiten wordt gebracht, als vier man actief naar je op zoek gaan en je vervolgens molesteren dan is daar een aanleiding voor geweest. Daarmee keur ik het niet goed maar het lijkt wat onzinnig om het nu te laten voorkomen alsof het zo’n keurige jongen is die van de prins geen kwaad wist. De politie is gericht op zoek en ze weten dus wie het zijn, waarschijnlijk kennen ze dan ook de aanleiding.

  Like

 3. De recherche heeft het toch te druk? Laat de moslims hun eigen rotzooi opruimen.
  O nee, dat doen ze al 1400 jaar niet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: