Nieuw

Franse kinderen leren dat massamigratie een mensenrecht is – “We zijn allemaal Afrikanen”

Pixabay

Frankrijk is alleen veilig en welvarend dankzij een “levenslang open grenzen”, terwijl massamigratie een “universeel recht” is, volgens de literatuur die in Franse klaslokalen wordt uitgedeeld.

De nieuwe boekjes zijn bedoeld voor uitreiking aan kinderen tussen de acht en zestien jaar, en worden geproduceerd door “Secular Solidarity”, een organisatie die ongeveer de helft van haar geld ontvangt van de Franse belastingbetalers, in samenwerking met andere groepen, waaronder SNUIPP-FSU, de grote Franse lerarenvakbond.

“Immigratie is een fundamenteel mensenrecht”, aldus het schrijfwerk van het door de belastingbetaler gefinancierde organisatie, waarin kinderen wordt verteld dat “massamigratie de werkelijke essentie van menselijkheid is”, en argumenteert dat men geen recht heeft om de Franse grens te beveiligen, omdat “een recent onderzoek heeft aangetoond dat de eerste mensen allemaal uit Afrika afkomstig waren”.

“Migreren is bewegen, dat is een natuurlijk iets in mensen. De wereld waarin we vandaag leven: onze landen, onze culturen, onze talen zijn allemaal voortgekomen uit duizenden jaren open grenzen”, zo beweert het document.

Op een pagina wordt een cartoon van een Afrikaanse jongen getoond die de aandacht vestigt op het beoogde feministische karakter van het boekje, waarin hij opdracht geeft aan een cartoonfiguur, wat een blank meisje voorstelt, om “het gebruik van inclusieve taal op te merken… het gebruik van inclusieve taal”.

“Deze nieuwe schrijfwijze stelt ons in staat om mannen en vrouwen gelijk te maken”, beweert de stripfiguur, die de “gemoderniseerde” vorm van de Franse taal, geliefd bij linkse activisten, lof toezwaait, maar zich verzet tegen de nationale taalpolitie, de Académie Française, die het een “dodelijk gevaar” noemt voor de eeuwenoude Europese spraak.

Ondanks het feit dat de Franse wet vereist dat de politiek buiten de klaslokalen van de staatsscholen wordt gehouden, doet het materiaal geen poging om zijn extreem-linkse voorkeur te verbergen, en suggereert dat elke poging om de leeftijd van de zogenaamde onbegeleide minderjarigen in twijfel te trekken, een schoffering is van de fundamentele mensenrechten.

“Sommige kinderen worden gedwongen om zogeheten bottesten te ondergaan, om te zien of ze een volwassene of kind zijn”, verklaart het boekje, waar verder wordt uitgelegd dat dit betekent dat de staat een röntgenfoto uitvoert om te bepalen of het individu al dan niet als minderjarige moet worden behandeld.

Volgens Secular Solidariteit is er echter geen gegronde reden om deze onderzoeken te verrichten, die volgens de brochure “onbetrouwbaar” zijn, en beweert tegen de kinderen dat “deze test het niet mogelijk maakt om te zien of een persoon ouder is dan 18 jaar”.

Erger nog dan “onbetrouwbaar”, beweert de organisatie, zijn de leeftijdcontroles door de staat, die in feite een racistische aanval op mensen uit andere culturen zijn, en schrijft dat elke poging om de leeftijd van een persoon te bepalen een “aanval op de fysieke integriteit van het kind is”.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/02/20/french-children-migration-right/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6329 Articles)
Altijd in oppositie.

8 Comments on Franse kinderen leren dat massamigratie een mensenrecht is – “We zijn allemaal Afrikanen”

 1. antiislamnu // februari 21, 2018 om 00:55 //

  Hebben ze vast van het geloof van de pedofiel afgekeken die is ook goed in hersenen spoelen.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // februari 21, 2018 om 01:15 //

  Ja in de oudheid waren er open grenzen, die noodzaak was er ook niet, maar mensen waren niet of nauwelijks mobiel, iemand enig idee hoelang een voettocht vanuit laten we zeggen Nigeria naar Duitsland duurt ? Dat is wel wat anders dan de avondvierdaagse !!
  Daarbij als je je destijds niet aanpaste aan de heersende cultuur lag er al rap een zekere dood in het verschiet.

  Like

 3. Klopt dat we allemaal van apen afstammen, alleen wij en andere volkeren hebben zich ontwikkeld, maar veel apen niet want die leven daar nog steeds en lekker premitief en dan met bootjes hierheen te komen om hun primitieve levens wijze aan ons op te dringen, ik zeg gooi heel het midden oosten compleet plat en Afrika erbij en nog paar grote landen erbij, nee niet Rusland want dat zal onze redder straks zijn.

  Like

 4. Kinderen zijn niet dom, het grootste gedeelte kan je echt niet voor de gek houden.

  Like

 5. Kinderen zijn niet dom, maar wel als ze moedwillig dom worden gehouden.

  Like

 6. Die z.g. bottesten zijn noodzakelijk om uit te maken of men na het plegen van een moord, roof of verkrachting onder het Jeugdstrafrecht valt of onder de normale procedure voor volwassenen.
  Dus niks geen onderzoek of men te maken heeft met rechtstreekse afstammelingen van de antropoïde, homo-erectus of de homo-sapiens.

  Er is helemaal niets op tegen dergelijke onderzoeken te laten verrichten door antropologen om de rechtsstaat te laten functioneren zonder linkse dogma’s zoals racisme en discriminatie.

  Het opmeten van schedels en geslachtsdelen kan echter te ver gaan en moet worden afgeraden omdat hier in het verleden veel onrust en vooroordelen over zijn ontstaan.

  Secular Solidarity kan zich veel beter bezig gaan houden met gedwongen kindhuwelijken en veelwijverij wat veel voorkomt bij met name Syrische vluchtelingen die er b.v. 4 vrouwen op nahouden die bovendien ook nog minderjarig zijn.
  Pedofolie dus, maar toegedekt door een religie met zeer gedateerde normen en waarden, speciaal voor vrouwen en kinderen.

  Maar daar horen we die linkse activisten nooit over, die gaan liever te keer over die populisten en hun fascistische achterban.

  Like

 7. Republikein // februari 21, 2018 om 12:50 //

  Like

 8. Vroeger deed de katholieke kerk dit ook en we hebben er eeuwen over gedaan dit tegen te gaan.
  Helaas gebeurd het nog steeds in kleine kring.
  Groter wordt dit als het op scholen wordt ingevoerd om je eigen land je cultuur en je eigen zijn te verloochenen, dit is ronduit misdadig!!!
  Als dit hier op school wordt gedaan halen wij ze massaal van school, Toch? JA toch?
  O nee, wij werken al mee om onze kinderen naar een moskee te sturen om te leren bidden.
  Genade, genade, zij weten niet beter.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s