Nieuw

EUROPE’S FUTURE NIGHTMARE: THE ‘BABY MUHAMMAD’ JIHAD

Pixabay, foto ter illustratie.

If Muhammad cannot beat the infidels on the battlefield, he’ll outbreed them—literally: “Mohammed most popular name for newborn boys in the Netherlands for second year in a row,” is the title of a recent report. Muhammad is apparently also the most popular name in England. In fact, Muhammad is one of the most popular names throughout Northwest Europe.

While this may seem innocuous enough—what’s in a name?—the fact is many Muslims see their offspring as their contribution to the jihad—literally, the “struggle” to make Islam supreme—since more numbers equate more influence and power. Nor is the naming of “Muhammad” a coincidence but rather a cryptic reminder from the parents (usually father) of whom they most revere and hope their sons emulate—namely, the founder of Islam/jihad.

Read more:

https://www.frontpagemag.com/fpm/269364/europes-future-nightmare-baby-muhammad-jihad-raymond-ibrahim

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s