Nieuw

EU wil nog meer van u: megalomane begroting afgewenteld op burger

Door: Ruud Mikkers

BRUSSEL – U moet nóg meer gaan betalen om de almaar uitdijende plannen van de Europese Commissie mogelijk te maken.

Eurocommissaris Timmermans heeft premier Rutte opgeroepen om zijn kiezers thuis uit te leggen dat de begroting omhoog moet.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1699414/eu-wil-nog-meer-van-u-megalomane-begroting-afgewenteld-op-burger

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on EU wil nog meer van u: megalomane begroting afgewenteld op burger

 1. Het EU dievengilde plundert uw portemonnee met instemming van de kartelparijen,

  Like

 2. Like

 3. En opnieuw worden we een loer gedraaid.

  Like

 4. ongelovige // februari 22, 2018 om 01:04 //

  Hoe zou het toch maar komen dat ik telkens denk dat Rutte allang getekend heeft? Dat ik bij vlagen beelden zie van zakken met geld die per trein over een speciaal daarvoor aangelegde spoorlijn naar Brussel worden vervoerd? En vandaar met tragere treinen naar zuidelijker landen? Waar komen die verontrustende beelden vandaan die door mijn kop spoken? Zou ik ziek zijn? Moet ik naar een ziele(n)knijper?? (hoewel ik helemaal geen ziel heb?) Misschien heb ik wel koorts. Zou een paracetamolletje helpen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s