Nieuw

Drie Afrikaanse mannen gearresteerd voor kannibalisme in Parijse voorstad

Drie mannen zijn gearresteerd in de door migranten bevolkte Parijse voorstad Clichy-sous-Bois voor het aanvallen van een man en het afbijten van delen van zijn gezicht waarna ze de stukjes mensenvlees hebben opgegeten.

De mannen, die oorspronkelijk allemaal afkomstig waren van de Afrikaanse eilandnatie Kaapverdië, werden zondag gearresteerd nadat ze een man aanvielen die in het steegje van Hector-Berlioz liep rond 18.00 uur  en zijn oor en onderlip afbeten, meldt Le Parisien.

Het slachtoffer was in staat om de aanvallers van zich af te weren en een van hen te verwonden in de enkel, voordat de politie kort daarna arriveerde en de drie Afrikanen arresteerde.

Zowel het slachtoffer als de gewonde man werden vervolgens naar het ziekenhuis van Montfermeil gebracht.

Clichy-sous-Bois is berucht geworden als een van de meest gevaarlijke no-go zones rond de Franse hoofdstad. De massale rellen die in 2005 plaatsvonden, begonnen in het gebied toen een paar tieners op de vlucht voor de politie, zichzelf om het leven brachten door zich te verschuilen in een elektriciteitscentrale.

Clichy-sous-Bois is sindsdien geassocieerd met zware rellen, zoals vorig jaar het geval was, en wordt in verband gebracht met de voortschrijdende invloed van radicaal islamitisch extremisme in Frankrijk.

Veel andere voorsteden in de regio Seine-Saint-Denis zijn wegens hun hoge criminaliteitscijfers uitgeroepen tot no-go-gebieden.

De situatie in sommige gebieden is zo gevaarlijk geworden dat het openbare koeriersbedrijf Chronopost heeft aangekondigd dat het in bepaalde buurten geen pakketten zal leveren vanwege een gebrek aan veiligheid voor zijn werknemers.

Ook willekeurige gewelddadige aanvallen, die in Frankrijk bekend staan als violences gratuites (zinloos geweld), nemen in het hele land toe, waarbij sommigen menen dat er minstens 777 willekeurige aanvallen per dag in het hele land plaatsvinden.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/02/21/three-african-men-arrested-cannibalism-migrant-heavy-paris-suburb/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 945 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Drie Afrikaanse mannen gearresteerd voor kannibalisme in Parijse voorstad

 1. antiislamnu // februari 21, 2018 om 23:00 //

  Mooie combinatie de chaos uit Afrika en de terreur van de islam .
  Wanneer wordt Europa wakker???

  Like

 2. Het grote aantal aanvallen op Europeese burgers in de EU door migranten zal per definitie worden ontkend en indien onmogelijk te ontkennen worden gebagataliseerd. Vanuit de politiek toegeven dat dit geweld schering en inslag is geworden is hetzelfde als schuld bekennen door diezelfde politici. Iedereeen kent de oorzaak van dit geweld, het is de totale wereldvreemdheid en arrogantie van politici die zichzelf een plaats in de hemel willen bezorgen, ten koste van de eigen stemmers, ten koste van het eigen voilk. Een eenmaal ingeslagen politiek word niet herzien en teruggetrokken, dat is de arrogantie van macht en het heilige geloof in het eigen gelijk. Zo sterft democratie, door het eigen gelijk boven het leven van anderen te plaatsen.

  Exacte cijfers van geweld tegen EU burgers door migranten zijn eigenlijk het bewijs van een politiek falen tot in de kern van het begrip falen. Om die reden word gecensureerd, verboden cijfers bij te houden door officieele diensten en helpt de pers mee met het camoufleren van een ramp in het kwadraat.

  Duidelijke cijfers kunnen enkel komen vanuit de overheids organen die alle midellen tot het verkrijgen van een totaal beeld bezitten, een overheid die alle belang heeft bij het niet of onjuist presenteren van die feiten.

  We zijn dus gedwongen schattingen te maken, en de schatting dat dagelijks 2500 misdrijven tegen EU burgers plaats vinden door migranten is dan ook niets meer dan een schatting, maar mogelijk een lage schatting. Dit is het gevolg van censuur en bedrog door de politiek, de burger moet zelf gaan tellen om een beeld te krijgen van de wereld waarin deze burger leeft.

  Het vertrouwen kwijtraken van burgers in overheid en politiek is misschien wel het laatste deel van wat ooit democratie werd genoemd. Het is tijd dat de politieke “elite” van hun troon word gestoten, enkel zonder leugenaars en dieven is er de kans tot overleven, met hun “talenten” eindigd Europa in een soort Sierra Leone waar enkel waanzin en het verslinden van mensenvlees nog norm kan zijn.

  We geven met de waanzin politieke van de EU de wereld terug aan de natuur, ofwel aan de dieren. In zoverre is het een perfecte cirkel aan het worden,

  …misschien is het wel een zege, iedere dag moeten vechten om te overleven tegenover een leven als slaaf en nummer. misschien is vernietiging en waanzin wel het antwoord op teveel “beschaving”.

  Je kunt een mens tussen de beesten uit halen, maar dat beest in de mens haal je er nooit uit. Het gelijk van lieden zoals Rutte, Merkel en Junkers is het gelijk zoals zovele dictators voor hen gelijk hadden, het gelijk van het geweld tegen ieder vorm van protest, met alle middelen. Het gelijk van de sterkste, ongeacht of de wereld om hen heen in brand staat.
  En dan noemen ze Hitler, Stalin en Pol Pot gek en misdadig, maar zoveel verschil is er niet, hooguit het huidige gebrek aan charisma en visie.

  Liked by 1 persoon

 3. Wow, reactie:

  Like

 4. Like

 5. Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Paris has cannibalism now – Rise Of The Everyman
 2. Sri Lankaanse migranten scalperen man en zagen zijn arm af in Parijs restaurant

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s