Nieuw

Collaborateur Jozias ‘jihad’ Von Aartsen: Mohammedaanse oorlogsoproep vanaf Turks jihadcommandocentrum in de Baarsjes geen probleem

Eigen foto van het overwinningsmonument dat zelf niet van plan is om rekening te houden met de (over)buren.

Turkse staatsmoskeeën zijn jihadcommandocentra zo hebben ze vorige week nog bewezen toen er opgeroepen werd tot jihad tegen Afrin.

In Hoorn klonk van de preekstoel dat het Turkse leger een heilige strijd voert en dat Turken naar martelaarschap moeten streven. De Turkse regering wil met het dictaat religieuze steun in de rug geven aan de omstreden aanval tegen Koerden in het Syrische Afrin. Minister Koolmees van Onderwerping en Uitlevering zegt het uit te zullen zoeken, dus daar horen we nooit meer wat van.

Nu had de Westermoskee ooit beloofd dat ze de mohammedaanse aankondiging dat alle ongelovigen de dood zullen vinden niet vanaf de kazerne zouden laten schallen, maar we weten wat mohammedaanse beloften waard zijn.

Nu schijnt Jozias Von Aartsen, die zijn voorhuid bewaart in een met kafirbloed doordrenkt cederhouten doosje,  te denken dat een moskee een soort kerk is:

In tegenstelling tot eerdere toezeggingen, wil de Westermoskee in de toekomst misschien toch versterkte gebedsoproepen laten horen in De Baarsjes. Waarnemend burgemeester Jozias van Aartsen zegt dat regelgeving samen zou gaan met regelgeving voor kerkklokken.

Dat blijkt uit de beantwoording van gemeenteraadsvragen die de VVD al in 2016 had gesteld. In dat jaar bleek dat de Westermoskee toch mogelijk interesse had om op te roepen tot gebed. Omwonenden schrokken, want tot dat moment was dit juist niet de bedoeling. (AT5)

Het is deze dodelijke desinteresse en arrogante onwetendheid die ons de kop zal kosten als we dit soort lui niet opsluiten.

De kreet ‘Er is geen God dan Allah’ zorgt er al 14 eeuwen voor dat andersgelovigen en ongelovigen vermoord worden door mohammedanen. Het drukt de intolerantie van de mohammedanen uit voor iedereen die niet in hun duivel gelooft. Het ‘Allahoe Akbar’ klinkt bij elke aanslag, bij elke kop die rolt, bij elk lichaam dat op een paal gespietst wordt.

‘Allahoe Akbar’ klonk in Bataclan, op Zaventem, in de bussen en ondergrondse van Londen, in de treinen van Madrid en op 9-11. ‘Allahoe Akbar’ is het laatste wat al die 100.000 christenen horen die jaarlijks door islam gegenocideerd worden. Al 1400 jaar is ‘Allahoe Akbar’ het laatste wat al deze 280 miljoen door islam omgebrachten hoorden. ‘Allahoe Akbar’ is wat al die meisjes horen als ze verkracht worden in Syrië en Irak door dat gajes dat de islam zeer letterlijk volgt“Hij zei dat me verkrachten zijn gebed tot God was.” Die kreet heeft geen plek in een beschaafd land.

Het is ronduit ranzig om een massamoordenaar, verkrachter, slavenjager, Jodendoder en pedofiel te eren in de publieke ruimte. Lazer op met de aanhangers van die perverse viezerik. Als het een gebedsoproep zou zijn, dan kan de moskee het ook af met een ‘appje’ versturen als het tijd is.

Een moskee is een veroveringsmonument om te laten zien dat er weer gebied op de ongelovigen veroverd is en daar hoort een overwinningskreet bij. Om de omgeving te intimideren en de suprematie van islam er bij de ongelovigen in te stampen, tot ze zich overgeven, of vertrekken.

Wat de Westermoskee betreft zal het in de toekomst natuurlijk niet bij één oproep per week blijven. Net als dat ze niet te vertrouwen waren toen ze beloofden geen oorlogsoproep te zullen laten schallen, zal ook deze belofte niks waard blijken. Als ze dit voor elkaar hebben zal de volgende eis zijn dat het elke dag mag, daarna zullen ze blijven drammen en dreinzen voor allah tot het vijf maal daags kan en dan zal het niet lang meer duren voor ze het vertrek eisen van de onreine varkens in de omgeving die hun moskee vervuilen door in gezichts- danwel gehoorsafstand te wonen. Naast onderwerping is Islam namelijk altijd uit op etnische zuivering.

Nog wat wetenswaardigheidjes over dit door Job Cohen gefinancierde criminele project:

Fraude
Ex-directeur westermoskee opgepakt na fraude, elsevier  23-08-2007
Ex-directeur met vuurwapens
Voorman van niet gebouwde westermoskee gearresteerd, Rijnlandmodel
Bedreiging
Bedreigd om bezwaar westermoskee, AT5
Oplichting
Moskee of luchtkasteel,  rtvnh
Schending van scheiding kerk en staat door verhulde gift van 2 miljoen door Cohen
Westermoskee niets meer dan een lening?, NRC 21 mei 2010
Problemen met bouwveiligheid
Bouw westermoskee weer in problemen, volkskrant 6-10-10
Omkoping
Bestuur westermoskee ontkent omkoping, refdag 25-04-2008

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8699 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Collaborateur Jozias ‘jihad’ Von Aartsen: Mohammedaanse oorlogsoproep vanaf Turks jihadcommandocentrum in de Baarsjes geen probleem

 1. Eigen volk eerst // februari 21, 2018 om 17:37 //

  Hopelijk geven de Turken massaal gehoor en gaan terug naar Turkije. Probleem opgelost.

  Like

 2. STOP DE ISLAM en vecht voor uw Vaderland voordat het verdwenen is en verandert in een islam staat.

  Like

 3. Inderdaad, Van Aarstsen is een dhimmi. Maar de echte kwade genius is Johan Remkes, commissaris van de koning in Noord-Holland. Die benoemt allerlei dubieuse bestuurders als waarnemer in zijn provincie. Dit kan hij doen, met passeren van de gemeenteraad. Naast van Aartsen benoemde hij Hertog in Huizen (betrapt met kinderporno op zijn computer), Hoekema in Lagendijk (graaier met echtgenote Marleen Barth) en Blase in Heerhugowaard (misbruik van ambtenaren voor eigen gewin). CdK’s spelen onder 1 hoedje met de Minister van Binnenlandse Zaken, de verguisde Ollongren dus.

  Like

 4. Ollongren:

  Like

 5. Ja, eerst niet natuurlijk, dan een keer in de week, dan elke dag en dan elke dag vijf keer per dag.
  Dan alleen in de Baarsjes, dan alleen in Amsterdam, dan alleen in alle grote steden en dan alleen in heel Nederland, en dan alleen in heel Europa.
  Dat de gemiddelde moslim een laag IQ heeft wil niet zeggen dat ze dat allemaal hebben.

  Like

 6. antiislamnu // februari 21, 2018 om 18:33 //

  Die Amsterdammers zijn toch moslim geil alleen jammer dat het niet op de grachtengordel gebeurt.
  En ja onze bestuurders zijn bijna allemaal onwetend wat de ware aard van de islam is dus de islamisering trein dendert maar door.
  Vraag me echt af wanneer Nederland wakker wordt.

  Like

 7. Die smeerlap van de kutpartij heult met de turkse fascisten.
  De VVD is onder Rutte en van Aarsen afgezakt naar pvda/d66/gl niveau.
  Wordt wakker mensen.

  Like

 8. Republikein // februari 22, 2018 om 04:06 //

  Krelis // februari 21, 2018 om 17:55 //

  K zag laatst nog een filmpje van Remkes, had een stofjas aan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s