Nieuw

When the Left Turns on Its Own

Bret Weinstein is a biology professor at Evergreen State College in Olympia, Wash., who supported Bernie Sanders, admiringly retweets Glenn Greenwald and was an outspoken supporter of the Occupy Wall Street movement.

You could be forgiven for thinking that Mr. Weinstein, who identifies himself as “deeply progressive,” is just the kind of teacher that students at one of the most left-wing colleges in the country would admire. Instead, he has become a victim of an increasingly widespread campaign by leftist students against anyone who dares challenge ideological orthodoxy on campus.

This professor’s crime? He had the gall to challenge a day of racial segregation.

Read more:

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5834 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: