Nieuw

Politietop bevestigt: ‘Recherche moet noodgedwongen zaken op plank laten liggen’

Pixabay

Nederland narcostaat, alleen minister Grapperhaus blijft ontkennen

De politieleiding “herkent het beeld” dat politiebond NPB schetst in een alarmerend rapport over de staat waarin de recherche verkeert. Plaatsvervangend korpschef Henk van Essen en de Amsterdamse politiechef Pieter-Jaap Aalbersberg, die landelijk de leiding heeft over opsporing, bevestigen dat de recherche zaken noodgedwongen “op de plank” laat liggen.

In het rapport staat dat Nederland “aan veel kenmerken van een narcostaat” voldoet. Drugscriminelen worden vaak ongemoeid gelaten en nestelen zich in legale bedrijfstakken. “De keuze valt meestal op zichtbare zaken die een grote impact hebben op de slachtoffers”, bevestigen de topmensen van de politie. Onzichtbare misdaad die niet direct slachtoffers maakt, zoals drugshandel, dreigt aan het zicht van de politie te worden onttrokken.

Lees verder:

http://nieuws.tpo.nl/2018/02/20/politietop-bevestigt-recherche-moet-noodgedwongen-zaken-op-plank-laten-liggen/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6329 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Politietop bevestigt: ‘Recherche moet noodgedwongen zaken op plank laten liggen’

  1. Recherche van de toekomst is voornamelijk digitaal, zal voornamelijk virtueel aanhouden en via een boetesysteem mensen laten betalen als straf. Dat laaste is al in wetsvorm lopende….met de gedachte dat straf voor iedereen geld moeten betalen is…

    Forensische opsporing komt terecht bij het leger, je wil niet weten hoe groot de data base al is van terorristen en IS lui en aanverwanten. Bijna alle terroristen zijn al gemerkt en genoteerd. Het aanhouden is echter een politieke verantwoordelijkheid en we weten wat de politiek doet als er echt verantwoordelijkheid moet worden genomen. En daarom lopen terroristen in en uit en over alles heen. De financiers van terrorisme zijn ook de eigenaren van vele multinationals en bedrijven in Europa, waar dan weer vele politici en aanverwanten voor werken via commisariaten en andere “top” functies.

    “onze ” gluiperds uit de politiek zijn ook de gluiperds van de Moslim/Saoedi etc…..bidkleedjes olie en geitenneuk macht. Ze vreten van twee walletjes en noemen dat succes en carriere, volgens mij is het woord verraad ook een optie.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s