Nieuw

Pat Condell: A Word To The Google Feminists – gecensureerd door de You-Tube-nazi’s en Ollongrens

Gecensureerd, niet in 1984 maar in 2018.

Dus we laten Ome Pat zelf maar even aan het woord via welke links u de video allemaal wél kunt bekijken. You-Tube heeft zijn langste tijd gehad. En WordPress moet als de donder maken dat we andere formats kunnen embedden (om alles eerst zelf te moeten downloaden en weer te uploaden is ietwat onzinnig, bovendien hebben we onze server al voor de helft volgegooid en is die eindig tenzij we onze portemonnee trekken), want tot nu toe is WordPress daar niet heel vriendelijk voor, anders overwegen we een vertrek.

Pat Condell:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8700 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Pat Condell: A Word To The Google Feminists – gecensureerd door de You-Tube-nazi’s en Ollongrens

  1. Oh heerlijk hahahahahhaa ik lig echt elke keer dubbel om die gozer .

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s