Nieuw

Oorlogstaal Iran: ‘we maken Tel Aviv met grond gelijk’

De spanningen tussen Israël en Iran lopen met de dag op. Volgens het regime in Teheran moet premier Benjamin Netanyahu een toontje lager zingen, omdat hij anders de vernietiging van de Israëlische stad Tel Aviv riskeert.

Zondag confronteerde Netanyahu de Iraanse leiders met een brokstuk van een vermoedelijk Iraanse drone, die Israël de week ervoor in zijn luchtruim had neergehaald. ‘Herkent u dit? Dat zou wel moeten, het is uw drone. Daag ons niet uit,’ aldus de Israëlische premier tijdens een grote veiligheidsconferentie in München.

Elsevier >>

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7440 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Oorlogstaal Iran: ‘we maken Tel Aviv met grond gelijk’

 1. Tijl Uylenspiegel // februari 20, 2018 om 16:31 //

  Het hele Midden-Oosten staat inmiddels in brand of het vuur smeult, Israël is de enig werkende staat dus ja dat steekt de islamisten, ondanks hun vele bodemschatten krijgen ze maar geen werkend politiek apparaat van de grond. Overal is het ieder voor zich en allah voor allen, erg ver heeft het ze nog niet gebracht. En in plaats van een voorbeeld te nemen aan Israël…..

  Like

 2. Niet alleen het midden oosten Tyl, in Duisland heeft vandaag een 70 jarig Blanke Duitser drie asieleisers die voor een kerk stonden te klieren neergestoken, als punt van discussie en grief over hoe de regering het schijt aan het volk heeft. Als er een schaap over de dam is….

  Hij was vandaag niet de enige Duitser die naar de wapens heeft gegrepen omdat Genug Genoeg was….de pers voor zover ze berichtgeving doet maakt de “dader” zo labiel en zwart (rascisme?) als het maar kan, probeert ze als idioten af te schilderen. Doen ze eigenlijk standaard om aansluiting en sympathie te nuanceren, wie ten slotte zal een dronken man of een persoon met psychiatrische achtergrond. Dat Antifa en Groen Links bijna uitsluitend uit therapie bouwstenen bestaat moeten we dan wel weer toejuichen, ten slotte komt subsidie via deze tak van parasieten…..heel geraffineerd die “journalisten” van de staats propaganda.

  Ik heb ook een psychiatrische achtergrond, ooit een leidingsysteem aangelegd in een inrichting en ooit een verpleegstertje van diezelfde inrichting rondgesleept in haar eigen bed…een gouden k*t is zeldzaam, maar zij had er een.

  Lang leve Funnyfarms !

  Liked by 1 persoon

 3. “man met psychiatrische achtergrond STEUNEN….”

  Like

 4. Ik kan me de woorden van Wesley Clark nog herinneren. Zeven landen in vijf jaar. https://www.globalresearch.ca/we-re-going-to-take-out-7-countries-in-5-years-iraq-syria-lebanon-libya-somalia-sudan-iran/5166. Iran als laatste.
  Aangezien de opeenvolgende Amerikaanse regeringen geleid worden door de Israël lobby, wekt dit nieuws geen verbazing. Israël als underdog…Wordt eens wakker.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: