Nieuw

’Onteigening land van blanke boeren Zuid-Afrika moet doorgaan’

Cyril Ramaphosa, screenshot You-Tube

De nieuwe Zuid-Afrikaanse president Cyril Ramaphosa heeft onteigening van land van blanke boeren ten faveure van zwarte ingezetenen dinsdag in het parlement verdedigd. Hij wil in noodgevallen onteigening zonder compensatie toestaan. Het toewijzen van land aan de zwarte bevolking moet doorgaan maar moet wel behoedzaam gebeuren.

Dat betekent volgens Ramaphosa dat geen geweld mag worden gebruikt en dat de agrarische productie op peil moet blijven.

Telegraaf >>

We hebben bij de buren in Rhodesië gezien hoe dat afloopt. Van graanschuur voor het hele continent naar hongerlijdende cholera-hel. Wat mij betreft is het de zwarte Zuid-Afrikanen gegund. Honger jezelf maar lekker uit. Maar verwacht van mij geen hulp en kom ook niet deze kant uit met smoesjes als dat je een klimaatvluchteling bent als je zo meteen niks meer te eten hebt.

Wel moeten we onze grenzen openstellen voor onze blanke broeders die daar ernstig bedreigd, vervolgd en gegenocideerd worden.

Volgens Ramaphosa was ‘het in bezit nemen van land door blanken destijds een „erfzonde” van zijn land die hersteld moet worden. Het heeft volgens de 65-jarige president bijgedragen aan de „verarming” van de zwarte bevolking.’

Nee, dief. Dankzij die blanken was er te eten en was Zuid-Afrika het rijkste land ter wereld, tot het ANC de macht greep en het land in 23 jaar tijd afgleed naar junk-status. Het in bezit nemen van leeg land is ook geen erfzonde, racist. Het land was namelijk leeg toen wij daar aankwamen, pas nadat wij het cultiveerden kwamen er van alle kanten negers op af om mee te profiteren van de welvaart die wij brachten, omdat we toen en daar ook al open grenzen hadden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8699 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on ’Onteigening land van blanke boeren Zuid-Afrika moet doorgaan’

 1. trebor2110 // februari 20, 2018 om 15:50 //

  Wel ja wat de blanke hebben opgebouwd generaties lang voor de landbouw hebben gezorgd breken de bruine weer af

  Like

 2. antiislamnu // februari 20, 2018 om 16:05 //

  Weer zo’n mongool die net voordat hij de pijp uit gaat zijn land verder de afgrond in helpt.
  En in plaats dat we die boeren gaan helpen nou dat zal wel weer niet al worden ze vermoord met honderden te gelijk daar hoor je natuurlijk niets van in de media.
  Wel dat we die asielparasieten te vreten moeten geven .
  Als ik dan weer zo’n domme Nederlander hoor zeggen dat ze er niets aan kunnen doen en dat we ze moeten helpen heb ik echt zin om ze op hun bek te slaan .

  Liked by 1 persoon

 3. Inderdaad antiislamnu, sla der op, het zijn dezelfde die apartheids sancties schreeuwden. Het achterlijke volk en de media hebben het laatste welvarende land in afrika ook fijn naar de kloten weten te helpen. Die zelfde hufters zouden nu verplicht een zuid afrikaanse blanke refugee in huis moeten nemen. En geen ene rotcent hulp erheen, heel afrika niet. kijk effe vanaf 13:35 op de clip als je nog niet genezen was, geen woord aan gelogen.

  Liked by 2 people

 4. Die nikkers gaan hun eigen ondergang, door hun eigen primitiviteit en stompzinnigheid snel tegemoet. En voor de blanke boeren is geen plaats in de EU links fascisten landen!

  Like

 5. Ik vertrouw geen enkele Afrikaan meer.

  Like

 6. antiislamnu // februari 20, 2018 om 20:59 //

  Ģoed filmpje skeeter maar ik was al van overtuigd schandalig dat stukje over Canada .
  Lijkt mij best een goed idee om een atoombom te gooien op alle islamitische landen en alle landen met negertjes.
  Is meteen goed voor het milieu en de opwarming van de aarde

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // februari 20, 2018 om 23:33 //

  In het boek van Martin Bosma wordt haarfijn uitgelegd en aangetoond dat het leeuwendeel van de zwarte bevolking pas kwam nadat de blanken daar goed boerden en er werk was op de boerderijen. De oorspronkelijk zwarte bevolking is nagenoeg uitgemoord door het ANC. Met welk recht zouden ze dan nu boeren kunnen onteigenen ?
  Gesteld dat ze het ondanks alles toch doorzetten hebben we straks een Zimbabwe II met in plaats van een bloeiende economie hongersnood.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s