Nieuw

Nieuw onderzoek stelt vast dat geslacht biologisch is

Pixabay

Het onderzoek wat gepubliceerd is in de The Infant and Child Development Journal concludeert dat gendervoorkeuren bij kinderen niet zozeer het gevolg zijn van de omgeving en de opvoeding, maar inherent is.

Dit druist in tegen diegenen die beweren dat gender van buitenaf wordt gestuurd en zowel een ‘vloeiende’ als een ‘sociale constructie’ is.

De samenstelling bestaat uit 16 onderzoeken waarbij 787 jongens en 813 meisjes zijn bestudeerd, en consequent kiezen de jongens ervoor om liever met typisch jongensspeelgoed te spelen, en vice versa.

Ongeacht de context en omgeving als de aanwezigheid van een volwassene, geografische locatie of leeftijd, waren de keuzes van de kinderen consistent.

De onderzoekers concluderen dat de studies aangeven dat geslachtsverschillen hoogstwaarschijnlijk afhankelijk zijn van biologische oorsprong – met andere woorden, voordat iemand wordt geboren, ben je een jongen of een meisje, en kan niet worden veranderd.

De studie toonde ook aan dat hoe ouder de jongens zijn, hoe groter de kans is dat ze typisch jongensspeelgoed kiezen. Dit patroon kon echter niet worden gevonden bij de meisjes, wat kan worden toegeschreven aan de toegenomen sociale druk op meisjes om stereotypen niet te volgen.

Bron:

https://www.lifesitenews.com/news/new-study-shows-gender-is-biological-unchangeable

https://samnytt.se/ny-studie-slar-fast-att-kon-ar-biologiskt/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 945 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6375 Articles)
Altijd in oppositie.

9 Comments on Nieuw onderzoek stelt vast dat geslacht biologisch is

 1. Dus toch geen sociaal construct. Verrek 😉

  Liked by 1 persoon

 2. Wisten wij dat niet allang?

  Like

 3. Elisabeth // februari 21, 2018 om 00:03 //

  Wat een flauwe kul allemaal. De hele natuur bestaat uit mannelijk of vrouwelijk. Planten, bomen, dieren en mensen. Aangezien het menselijk lichaam onderdeel van de natuur is, heb je mannen en vrouwen. Meer soorten zijn er niet. Voor de rest is alles gewoon aangepraat.

  Liked by 1 persoon

 4. trebor2110 // februari 21, 2018 om 00:44 //

  Met al die troep in het eten en glyfosaat en andere hoormoonverstoorders wat je hormoon huishouding op hol brengt denk ik dat het wel zeker van buitenaf is te beinvloeden en wordt beinvloed
  https://www.dekennisvannu.nl/site/artikel/Vier-dingen-die-je-moet-weten-over-hormoonverstoorders/8205

  Like

 5. trebor2110 // februari 21, 2018 om 00:45 //

  https://dekennisvannu.nl/site/artikel/Homofiel-door-milieuvervuiling/4541
  Ook in het dierenrijk onderhouden mannen soms seksuele relaties met elkaar. Maar dat is niet altijd natuurlijk, bewijst onderzoek aan witte ibissen in Florida. Kwikvervuiling veroorzaakt bij deze vogels homoseksueel gedrag.

  Like

 6. Scrutinizer // februari 21, 2018 om 00:46 //

  Mijn dochtertje is een meisje. (Wow, wat een onthulling)
  Maar ze speelt graag met een bal en speelt bovendien graag met auto’tjes (*), liever dan met poppen. Nochtans is dat zeker niet iets wat we haar opdringen. Overigens speelde ikzelf destijds juist amper met een bal of auto’s. Neen, ook niet met poppen, wel met zaken als lego, meccano en playmobiel ventjes (in wezen zijn dat natuurlijk ook kleine poppetjes…).
  Nou ja, in wezen is een “action man” natuurlijk ook een pop. Dus jongens (waaronder ikzelf destijds) spelen wel degelijk met poppen, zij het van een ander genre dan meisjes die een baby-pop hebben en dan zelf moedertje spelen.

  Maar overigens beinvloedt taal ook hoe we de wereld zien. In het Chinees is een knuffelbeer letterlijk vertaald “beer-pop”, en doorgaans hebben zowel jongens als meisjes een Teddybeer, dus in de optiek van Chinezen, spelen jongens wel degelijk met een pop als ze met hun Teddy spelen. In het westen rekenen we de beer niet mee en kijken we alleen naar mensenpoppen en dan lijkt het alsof jongens daar minder mee spelen, maar als je een Teddy ook categoriseert als pop, dan spelen nagenoeg alle jongetjes ook wel met een pop. ’t Is maar door welke bril je ernaar kijkt.

  (*) of hoe je dat tegenwoordig ook moge spellen.

  Like

 7. Ik speelde als jongen voornamelijk met mezelf.

  Like

 8. trebor2110 // februari 21, 2018 om 00:54 //

  rommel ik noem hem geen teddy maar ik speel er nog steeds mee .

  Like

 9. Gender neutraal speelgoed voor de broodnodige genderwaan compliance
  http://www.panamatoday.com/special-report/mysterious-appearance-transgender-doll-and-law-61-701
  https://www.ebay.ie/itm/Mattel-Barbie-Nude-Suntan-Look-Ken-Doll-1999-Body-2005-Head-Barbie-Blonde-/201819836136?hash=item2efd664ee8
  En jij dacht dat het daarbij bleef http://fortune.com/2017/02/24/transgender-doll-jazz-jennings/
  Zels het kinderspeelgoed is transgender tegenwoordig …………..
  ja hoe verziek je een kind zn geest

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s